سلام بچه ها
من تا دو ماه پیش از لایزر سرویس داشتم قبلشم از شاتل ولی الان از مخابرات گرفتم.الان بهم میگن پورت وصل شده ولی چراغ مودمم روشن نمیشه!نه ویندوز عوض کردم بعد اینکه از لایزر سرویس داشتم نه اینکه مودممو عوض کردم.به نظرتون مشکل از چیه؟
Printable View
سلام بچه ها
من تا دو ماه پیش از لایزر سرویس داشتم قبلشم از شاتل ولی الان از مخابرات گرفتم.الان بهم میگن پورت وصل شده ولی چراغ مودمم روشن نمیشه!نه ویندوز عوض کردم بعد اینکه از لایزر سرویس داشتم نه اینکه مودممو عوض کردم.به نظرتون مشکل از چیه؟
من امروز رفتم 128 بگیرم گفت اصلا خونه نمیاد واست وصل کنه باید خودت مودم رو وصل کنی و کاراشو بکنی ..
رضا عزیز شما هم خودت وصل کردی ؟ مودم دارم با یه دفترچه ...آیا با راهنمای دفترچه میشه راحت وصلش کرد ..؟
سلامنقل قول:
رضا عزیز شما هم خودت وصل کردی ؟ مودم دارم با یه دفترچه ...آیا با راهنمای دفترچه میشه راحت وصلش کرد ..؟
آره علی جان وصل کردنش خیلی راحته.با همون راهنما میتونی وصلش کنی.اگه سوالی برات پیش اومد بپرس
:19: :19: :19:نقل قول:
سلام
دوستان عزيز 1 نفر ميگه سرعت دانلود 128 و 256 و 512 سرويس مخابرات روي چند هست ؟
همون 128 رو فقط بدونید کافیه چون سرعت بالاتر به ازما بهترون هم نمیدن چه برسه من و شما! 128 میگن سرعت واقعی که باید باشه هست یعنی حدوداً بین 14-16 صفحات قبل رو هم اگه مطالعه بفرمایین درباره ی سرعت اینا بحث شده.نقل قول:
نا محدوده هنوز یا نه .........................
نامحدوده:27:نقل قول:
نا محدوده هنوز یا نه .........................
دیدم بچههای جدیدی میخواهند از مخابرات ADSL بگیرند ، گفتم تجربهی 8 ماههی خودم را از استفاده آن به دوستان بگویم تا درست تصمیم بگیرند.
معایب:
1) به هیچ وجه به درد دانلودهای سنگین مثل فیلم و بازی نمیخورد.
2) سرعت آپلود افتضاح در حدود 3 کیلو بایت بر ثانیه.
3) ping تحقیر کننده بالای 500 میلیثانیه ، یعنی امکان بازیهای آنلاین محال است.
4) فیـ لــ تـر به شدت سختگیرانه تا حدی که بعضی از سایتهای علمی هم به اشتباه فیلتر میشوند. تا جاییکه امکان دارد شب بخوابید و صبح بلند شوید و ببینید Google هم فیـ لــ تـر شده است.
5) فقط به درد ایمیل فرستادن و ایمیل خواندن میخورد.
مزایا:
تنها مزیت سرویس ADSL مخابرات ارزان بودن آن است.
دوستان سرویس من 256kbps هست. از دیروز سرعت آپلودش رو بردن رو 128 kbps. (قبلاً 64kbps بود.)
سرعت بقیه رو هم بردن بالا؟