سلام دوستان.
من تو این هفته میخوام تا سقف 2500 یک تلویزیون بخرم ولی واقعا موندم که سونی بخرم یا سامسونگ.لطفا راهنماییم کنین و مدل ارائه بدید اگه امکانش هست با دلیل...
Printable View
سلام دوستان.
من تو این هفته میخوام تا سقف 2500 یک تلویزیون بخرم ولی واقعا موندم که سونی بخرم یا سامسونگ.لطفا راهنماییم کنین و مدل ارائه بدید اگه امکانش هست با دلیل...
دوستان لطفا قيمت هاي بدون گارانتي رو نپرسين (چون چز قوانين فروم هست)
-اگه يكمي وقت بگزارين وگوگله كنيد راحت سايت هاي زيادي براي فروش وجود داره كه قيمت هاي بدون گارانتي رو زدن
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=312995&page=518
سلام دوستان
قیمت بانه فیلیپس 9704 سایز 40 رو میخواستم.
لطفا تلفن فروشنده رو هم بدید، واقعا ممنون میشم.
با سلام خدمت دوستان قصد خرید تلویزیون panadonic d25 42 اینچ رو داشتم خواستم منو راهنمایی نید جایی هست مطمئن باشه و بشه نسیه خرید؟ازنمایندی چه طور؟ممنون میشم راهنماییم نید
با تشر
دوستان 5600 توی بازار تهران هم نایابه؟ من الان قم میخوام بخرم ولی هیچ کس نداره!:(
می شه قیمت جدید رو بدید و اینکه میشه از تهران سفارش بدم برام قم بیارن؟
خواهشا زود جواب بدید چون داره امتحاناتم شروع میشه و میخوام این کار رو تموم کنم
سلام خواهشا یه سری به تاپیک زیر هم بزنید و کمک کنید
خواهشا اگر زحمتی نیست از راهنمایی دریغ نفرمایید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=488901
42LED5600 1390نقل قول:
47LED5600 2260
ميتونيد از سايت هاي اينتر نتي تهيه كنيد مثل چاره در صورت وجود براتون مي فرستند :
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3297
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
-بايد ببينيد فروشنده چقدر ميتونه باهاتون راه بياد نمايندگي ها اينكار رو نميكنند معمولانقل قول:
سلام
90% استفاده عوام از شبکه های تلویزیونی معمولی و فیلم های SD هست و این همه توضیحات که راجع به FULL HD بودنشون یا پیکسلشون و یا رفرش تایم های بالای 120 هرتز و .... از این ها میدند خیلی جنبه کاربردی در ایران نداره
راستش میخواستم کمک کنیدخیلی ساده بشه تلویزیون مورد نظر رو انتخاب کرد
سوال اول : چه برندی و چه مدلی کیفیت قطعاتش بهتر هست و دیرتر خراب میشند
سوال دوم : خدمات پس از فروش کدام برند تو ایران بهتر هست
سوال سوم : صدای کدوم تلوزیون بهتر هست چون برخلاف کیفیت تصویر که این همه توضیحات تخصصی براش داده شده و در ایران از بخش خیلی کمی از امکاناتش میشه استفاده کرد در مورد کیفیت صدا زیاد توضیحی داده نشده با توجه به اینکه کیفیت صدا در حرف زدن و حالت سخنرانی دارای اهمیت بیشتری نسبت به گوش دادن به موسیقی هست
سوال چهارم : این همه زحمتتون دادم برای این آخرین سوال دنبال یه تلویزیون LED و یا FULL LED و یا پلاسما مدل پاناسونیک هستم که نه تو ایران نه 3 بعدی بودنش برام مهم هست و نه اینترنت داشتن و از این چیزا
عمرا یه فیلم 2مگا پیکسل گیرم بیاد که تلویزیون های با مگاپیکسل بالا خیلی برام مهم باشه
رفرش تایم های بالای 120 هرتز هم عملا با چشم انسان قابل تشخیص نیست و برای همین توی انتخاب تلویزیون دیگه از 120 هرتز پایین تر نباشه و اگر بالاترهم باشه فقط پول رو هدر دادم
حتی الامکان فلش بخوره و از همه مهمتر امروز خریدیم پس فردا نبریم نمایندگی برا تعمیر
و یه نکته دیگه خواهشا اگه کسی بلد بود یه رتبه بندی هم بکنه
مثلا :
مثلا بگه بهترین مدل 40 اینچ LG از بهترین مدل 40 اینچ سامسونگ بهتر هست و دلیل و اسم مدلش رو بگه
یا اینکه بهترین مدل 40 اینچ LG با بهترین مدل 40 اینچ ایکس ویژن فرقی نداره
راستش توی مدل های متوسط بین LG و سامسونگ و ایکس ویژن شک دارم
و در مدل های بهتر بین پاناسونیک و شارپ و سونی
خواهشا اگر هر اطلاعاتی دارید دریغ نکنید
قيمت SAMSUNG LED 40 D5000 با گارانتي و بدون گارانتي چند هستش؟
قيمت بانه رو كسي داره؟
بانه:D5000:40:1020
46:1350
LG NEW PLASMA 3D PW350:50:2100بانه