Printable View
مهم نیست که هلند قهرمان بشه یا اسپانیا. مهم اینه که اونایی که نمیتونن فینالیست شدن این دو تیم رو ببینن از حسودی بترکن.
اینجور وقت ها باید بریم پست های اول جام رو ببینیم که طرفدار واقعی به کی میگن و چه کسایی اسپانیا و هلند رو از قبل حذف شده
میدونستن .
کاملا درستهنقل قول:
من فکر میکنم بعضی از طرفداران تیمهای المان و ارژانتین و برزیل و پرتغال می خوان بین هواداران هلند و اسپانیا تشنج و نوعی جنگ روانی ایجاد کنند و طاقت دیدن هلند و اسپانیا را در فینال ندارند.
کاملادرست متوجه شدی دوست من(مخصوصا طرفداران المان).:31:نقل قول:
امیدوارم بازیه قشنگی بشه وهمه ازاین بازی لذت ببرند :20:
اسپانیا صد در صد فردا شب قهرمان میشه:40:
کاسیاس: مهمترین بازی تاریخ اسپانیا
او میگوید هلندیها تنها متکی به آرین روبن نیستند.
سایت گل – ایکر کاسیاس، دروازهبان اسپانیا گفته تیمش نباید تنها روی آرین روبن متمرکز شود.
اسپانیا برای اولین بار در تاریخ خود به فینال رسیده و میخواهد اولین تیم اروپایی شود که قهرمانی جام جهانی را خارج از اروپا به دست میآورد.
کاسیاس پیش از دیدار تیمش در فینال مقابل هلند گفته است: «این بازی مهمترین بازی تاریخ ماست. اما ما هنوز قهرمان نشدهایم. احساسات متناقضی داریم، نه خیلی مطمئن هستیم که میتوانیم ببریم و نه از باخت میترسیم.»
او همچنین نظرش را درباره تیم هلند گفته است: «به نظرم آنها تیمی دفاعی نیستند. هلند بازیکنان سریعی دارد و مانند ما به سبک خود وفادار خواهد ماند. میدانیم روبن بازیکنی سریع، قدرتمند و توانا است. نگران فرارهای او هستم و باید او را پوشش دهیم. اما هلند تنها روبن نیست. آنها در دفاع و در خط میانی قدرتمند هستند. اسنایدر و کوئیت هم بازیکنان مهمی هستند و به اندازه روبن خطرناکند.»
خدا کنه این صحنه رو در بازی فینال خیلی زود ببینیم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]