دوستان اطلاع رسانی کنید
پنج شنبه همه با هم
در ضمن ساعت شب پنشنبه تعیین میشه
Printable View
دوستان اطلاع رسانی کنید
پنج شنبه همه با هم
در ضمن ساعت شب پنشنبه تعیین میشه
به نظرم بهتره پنجشنبه ساعت 10 تا 10.30 صبح دم مخابرات شهید خرازی باشیم.
دوستانی که موافقند تا فردا عصر به یک شکلی خبر بدهند تا ببینیم چند نفر میشیم.
اگه همه به من پیام خصوصی بدید بهتره چون یه تعدادی از دوستان امروز به پیشنهاد دوستمون nini bad برام پیغام خصوصی داده اند.متمرکز باشه بهتره.
ازتون خواهش میکنم اگه کار خیلی ضروری ندارید تشریف بیارید.
مرگ یکبار و شیون هم یکبار!
حتما
دوستان میخواید یه نظر سنجی درست کنم؟
نظر سنجی چی؟
که چند نفر میاند
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
البته من خودم 3 نفریم
کسی میدونه مافوق مخابرات کجاست؟ به اونجا شکایت کنیم.
یک پیشنهاد خوب بیاییم یک شکایت تنظیم کنیم بعد تمام کاربر ها زیر اون امضا کنند !!
هر چه تعداد افراد بیشتر باشه بهتره !! با نظر سنجی هم موافقم !! هر چه زودتر کارها پیش بره بهتره چون یک روز بیشتر نمونده.
دوستانی هم که کار دارند نمی توانند بیان یک نفر به جای خودشون بفرستند.
واقعا عجب دزدای کثیفی هستند اینا!
بدون شک الان گرونترین و بی کیفیت ترین سرویس دهنده ADSL در ایران همین مخابرات اصفهانه!!
این آدمای پست تا دیدن یکم سرشون شلوغ شد شروع کردن دزدی های خودشون رو بیشتر کنن !!
سلام
از لینک زیر هم می تونید برای شکایت استفاده کنید:
این لینک شکایات سایت اصلی مخابرات ایرانه که قبلا یک دوستانم مشکل برای گرفتن adsl داشت از این طریق اقدام کرد و حالا چند وقتی مشکلش حل شده..کد:http://www.tci.ir/comments/form.aspx?lang=Fa
حالا نمی دونم برای این کار هم جواب میده یا نه ولی بعضی هیچیه..! آخه در تهران مخابرات adsl نامحدود میده با قیمت کمتر (البته با سرعت کمتر از اصفهان)
من از همان زمانی که متوجه شدم مخابرات شبانه رایگان گذاشته فهمیدم که بهانه ای برای افزایش تعرفه هاست .. یک شبانه 15 کیلوبایتی گذاشت که به هیچ دردی نمی خوره.. و بعد هم با خودشون گفتن ما که سرعت و حجم ترافیکیمون از بقیه شرکت بهتره و شبانه هم که گذاشتیم پس بیایم تعرفه ها هم زیاد کنیم و حجم ترافیک هم کم کنیم و....
من هم با نوشتن شکایت کتبی موافقم ولی باید همه در این شکایت یک در خواست مشترک داشته باشیم تا جواب بده..
مثلا درخواست کنیم اگر هم می خواهید تعرفه ها را بالا ببرید مثل تهران حجم ترافیک را نامحدود کنید البته با سرعت قبلی و یا موارد دیگه..
100%نقل قول:
قیمتها کاملاً بی حساب کتاب هستش، هر چقدر سعی کردم نتونستم ارتباطی بین قیمت و خدمات پیدا کنم:18: :2: