این هم یه تست دیگه به خاطر دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این هم یه تست دیگه به خاطر دوستان
این نوسان سرعت مبین نت اعصاب خورد کنه خدا کنه زودتر حلش کنند.
یه ساعت خوبه نیم ساعت بده ، نیم ساعت خوبه یه ساعت بده....
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟
سلام دوست عزیز الان 6-5 روزی همه به این مشکل بر خوردن به زودی حل میشه به امید خدا در ضمن خیلی ممنون بابت تستی که گذاشتی :10:نقل قول:
امروز دیدم یکی رفته بود بالای دکل مبین نت داشت آنتن جدید نصب می کرد, از عصر هم سرعت من درست شد. البته تا فردا اگه سرعتش افت نکرد معلوم میشه که بالاخره دارن یک تکونی به خودشون میدن. :31:
خیلی ممنون آقای lurenzo از راهنماییتون دوستان میشه بگید پینگ 512 چند باشه مطلوبه سرویسمو عوض کردم :20:
به این خاطر که سورسشون سایت speedtest نیستنقل قول:
کسی میدونه نوسان سرعت علتش چیه به آنتن دهی مودم یا نوع مودم مربوط میشه یا اشکال از دکلهای خودشونه ممکنه نصاب خوب تنظیمش نکرده باشه
چقد سوال کردم:31:
خواهش میکنم.نقل قول:
پینگ سرویس ارتباطی با سرعت شما نداره.همه سرویس ها با سرعت های مختلف پینگشون مثل همه.
اگر با speedtest.net از سرور باکو تست بگیرید پینگ شما باید حدود 150 میلی ثانیه باشه. ( اینو از روی تست های خودم و سایر دوستان میگم. )
دقیقا همه مواردی که فرمودید دخیل هستن.یعنی هم مشکل میتونه از سمت شما باشه و هم از سمت سرویس دهنده!نقل قول:
فقط در رابطه با مودم باید بگم که در بعضی مناطق مودم داخلی بخوبی جواب میده و نیازی به هزینه بیشتر جهت خرید مودم خارجی نیست.
نه بخاطر مودم ونه بخاطر انتن دهیه فقط بخاطر حجم زیاد درخواست مشترکینه ایجوری که خودشون میگن تا 1 ماه اینده تعداد BTS ها قراره در تهران 2 برابر شه :8::7:نقل قول:
در حال حاظر همه چی خوبه فقط پینگ یه خورده رفته بالا