بچه ها کسی خبر داره که میگن اگه انتخاب اول رو قبول شده باشی بقیه انتخابات هم قبولی ؟ مثلا میتونی بری یه رشته ی پایین تر؟
Printable View
بچه ها کسی خبر داره که میگن اگه انتخاب اول رو قبول شده باشی بقیه انتخابات هم قبولی ؟ مثلا میتونی بری یه رشته ی پایین تر؟
آره درسته مثلا اگه مهندسی مکانیک قبول شی میتونی بری مهندسی نفت یا مثلا پتروشیمی بخونی یکی از بچه ها همچینکاری کرده بود ولی فک نکنم غیر از اون هیچ آدم .... همچین کاری بکنه:41:نقل قول:
نقل قول:
تو رو خدا قانون رو ببینید و بخندید...
قبولی در شهر یا دانشگاه بهتر!!! حالا از کجا معلوم می شه کدوم شهر بهتره؟ مثلا شاید یکی خونش اصفهان باشه ولی تهران مکانیک قبول شه حالا اگه سال دیگه اصفهان مکانیک قبول بشه نمی تونه بره چون مثلا تهران از اصفهان بهتره؟؟!!!! کی گفته بهتره؟کی تشخیص می ده؟ مثلا اگه بهتر نباشه نمی تونه تغییر دانشگاه بده؟!!!!
حالا ثبت نام کی هستش؟
چطوری ثبت نام خواهیم کرد؟
بعد چه جوری باید بری بگی یه انتخاب دیگم رو میخوام برم؟ کجا باید بریم؟نقل قول:
سلام تراز اخرین نفر پذیرفته شده در رشته دندان پزشکی چند؟
اطلاعات ثبت نام میتونی اینجا ببینی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت همه سروران
سوالی داشتم در باره تخفیف های دانشگاه آزاد.
من تو اون دانشگاهی که امتحان دادم .همون رشته اول رو آوردم و رتبه 1 شدم.رشته علوم اقتصادي-اقتصادپول وبانكداري / سنندج .با نمره کل 7394-میخواستم ببینم دانشگاه آزاد تخفیفی برا من قائل میشه یا نه؟؟
ممنون
منم درصدام نسبت به پارسال خیلی بهتره ولی فقط 400 تا تفاوت داشته.دلیلش فکر کنم اعمال 15 درصد ازنقل قول:
سوم دبیرستان هست.
بالاتر از میدان پونک بلوار امام حسن ( ع ) - نوساز ، بزرگ ، شیک ، باحال.اگه تهرانی و قبول شدی توصیه میکنم حتما بری.نقل قول:
ممنون که راهنمایی کردید.و به تک تک پرسش های من پاسخ دادید.نقل قول:
خواستم این رو براتون پیغام خصوصی بفرستم.ولی گفتم که چه عیبی داره دیگران هم از کارهایی که شما کردید استفاده کنند.
اگه لطف کنید در مورد خوندن درس زیست برای من که هنوز کتاب رو باز نکردم رو بگید.
و این که در کل چه کتاب هایی خوندید.
اگه لطف کنید توی تاپیک زیر بگید ممنون میشم.چون ممکنه مسئولین بیان و پاکش کنند.
(تاپیک کنکور 89)
......
در مورد پیغام خصوصی کافیه که روی اسم من کلیک کنی بعد نوشته که فرستادن پیام خصوصی بعدش هم دیگه خودتون متوجه میشید.
ممنون متشکر