بیرون شهر ها هم هست؟نقل قول:
Printable View
بیرون شهر ها هم هست؟نقل قول:
ولله فكر كنم توي ويلا فقط بيرون شهر بود كه اون رو گرفتي ...نقل قول:
نبايد باشه ....خوب زووم كن پيدا ميكني ...:46:
در اخرین کلید اطایر گیر کردم
همون جای که پروراز میکنی اون دختر و پسرش رو هم نجات دادم 9 نفر رو هم کشتم
کود پک میخواهد دارم پیدا میکنم
خب مشكلتون چيه ؟؟؟نقل قول:
لااقا بگيد و توضيح بديد تا بشه كمك كرد ....ممنون...
من جدای از همون مشکل برج ها یک سوال هم دارم:توی معمای The Fourth Day که باید چند تا شکل رو انتخاب کنم،کدوما جواب درست هستن؟ توضیحش اینه:Once Worshiped Now Ignored.From A distance It Watches And Waits
خودم از توضیحاتش حدس میزنم باید یک چیزی مربوط به شیطان باشه.
دوستان بنده اونجایی که باید 30 تا صفحه codex پیدا کنی بعد ببری پیش عمو گیر کردم!
30 تا رو پیدا کردم و میرم پیش عمو میگه بزار روی دیوار و همه رو گذاشتم بعد یکم صحبت کرد بعد باید گوی که دستت هست رو بزاری روی پایه و بری جلوی codex ها بایستی از اینجا به بعد نمیدونم چه کار کنم؟!
باید صفحات رو بچرخونم؟!
کمک
بله بايد با دكمه e حالت عقاب رو فعال كني و بچرخونيشون تا بتوني شبيه قاره ها درستش كني ...نقل قول:
اقا من خیلی وقت پیش یه سری عکس که جا های اون نقاشی های عجیب غریب رو نشون میداد تو همین فروم پیدا کردم ولی یادم نمیاد کجا! کلی هم گشتم پیداش نکردم... کسی میتونه برام عکس هارو بزاره یا اگر تو همین تاپیک هست برام نقل قولشون بکنه.
ممنون میشم.
گیم پلی بازی خیلی باحاله مخصوصا از اون خوشم اومد group استخدام میکنی .. :دی
در کل خیلی ساده بود یه شبه رسیدم به سکانس 4 . الان فقط آخرین تارگت مونده . 5 بار رفتم بالای برجه . یه بار که archer ها زدن . تهشم راهشو پیدا کردم تا اومدم بکشم یارو منو پرت کرد پایین :18:
هوش مصنوعی رو برم من . خیلی باحال جاخالی داد :دی
یه سوال از کسانی که برای بدست آوردن یکی از شش تکه برای بدست آوردن زره الطیر از ماشین پرنده استفاده کردن!!
چجور شد نیاز به ماشین پرنده پیدا کردید؟
من تمام شش قطعه رو به محض اینکه دسترسی به اون ناحیه شهر آزاد شد بدست اوردم. (هیچ نیازی هم به ماشین پرنده پیدا نکردم.)
(قبل از وقتی که با اساسین های دیگه آشنا بشه و بعد بیهوش بشه و ...)