من نیم ساعت پیش از حموم اومدم گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
من نیم ساعت پیش از حموم اومدم گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه چیز جالب در مورد امتحان امروز اون سواله که گفته بود با استفاده از ساختار اسم + وند + بن یه کلمه بسازید
من هر چقدر فکر کردم هیچ کلمه ای به ذهنم نیومد گفتم ولش کن اینم نمره نمیگیریم بعد دیدم کلمه بالاش خداشناسه بعد گفتم یه ن قبل شناس اضافه کنیم حله اضافه کردیم و درستم در اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برگم رو تصحیح کردم،شدم 9.25 نمره ی نهایی میشم 9.25 دقیق !
برای من زبان فارسی خیلی آزار دهندس ! همینم که قبول میشم،خیلی هم خوبه،جاش تو پیش می خونم و جبران میکنم.
مستمرم 20 هست. با این 9.25 رو 8 در نظر می گیریم !!! :دی قبولم دیگه !
ماشاالله.نقل قول:
لینک بده اون سایت زپرتیه سنجش لود نمیشه!
این همه دیروز تو چت بهت اموزش دادم تازه میشی 9.25 ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ماده 44 : قرار دادن لینک های سایت دیگر در فروم بر خلاف قوانین استنقل قول:
http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/8803nazari/880313080031010500.doc
اره !نقل قول:
منم !!!!
دوستمم نوشته بود ماهیگیر !!!! :31:
بچه ها سوال 5 من نوشتم رعنا
ولی معنی گذشته: گل نوشتم:دی و معنای جدید : اسم انسان !!! کاملا اشتباه هست !؟ :دی
من که رعنا رو قدیمش زدم جوان و خوش قد و بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدیدش هم اسم گل و نام یه دختر ناز و خوشگله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه
25 صدم میگیری .