سلام دوستان امروز گوشیم از دستم افتاد و شیشه اش شکست اما تصویرو نشون میده بردم گارانتی (کامتل)گفت ال سی دیش ایراد نداره و تلق روشه ولی قطعاتش هنوز نیومد ه حالا چکار باید بکنم
Printable View
سلام دوستان امروز گوشیم از دستم افتاد و شیشه اش شکست اما تصویرو نشون میده بردم گارانتی (کامتل)گفت ال سی دیش ایراد نداره و تلق روشه ولی قطعاتش هنوز نیومد ه حالا چکار باید بکنم
هیچینقل قول:
باید صبر کنی یا بدی واست از دبی بیارن
البته اگه اصلی اش پیدا بشه فکر کنم زیر 50-60 تومن باشه
پس چرا مشهد هنوز رو 740 تومن گير كرده؟نقل قول:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا در پست دادن دقت کنید . پست های شماغرض ورزی داره
آقا مجتبی فکر کنم این جور تذکر دادن ها برای اوایل کار یه همچین کاربراییه ... ایشون که دیگه الان به پروفشنال هم رسیده!!نقل قول:
البته میدونم شما کار مدیریتی رو خیلی بهتر از من بلدین ولی فکر نکنم بیشتر از من و بقیه تو این تاپیک بوده باشین...
یا علی
از پروفشنال بالاتر نمیـــــره :31:نقل قول:
شما شاکی هستید میتونیــــد با پیغام و پیغام خصوصی اطلاع بدیـــــد !!!
رسیدگــــی میشه :11:
+
مجتبی جان هم یه تذکـــــر جدی داده :20:
موفق باشید!:40:
قیمت علاالدین امروز رو کسی داره؟
خب منم اگه اول گزارش تخلف نمیدادم ، نمیومدم اینجا شاکی شم :46:نقل قول:
فکر کنم شما خودتون پست هاش رو خوندین ... نمیدونم ، شاید توقعم باید کمتر می بود ... شاید هم بعد این همه مدت با تذکر جدی مشکل حل بشه ...
ولی واسه من حداقل این شبهه بوجود اومد یا این به فکرم رسید بعد از این به جای اینکه از پست های اینجوری اعصابمو خراب کنم در کمال آرامش یه جواب به مثل و بدتر بدم ... :31: فکر کنم خیلی های دیگه هم مثل من باشن ...
در کل از اینکه به حرف ما گوشی میدین متشکرم :31:
/
ما دوستون داریم :10:
اینم گفتم که بعضی ها فکر نکنن آخ جون دعوا انداختیم بینشون و خودمون تخمه میشکونیم نگاه میکنیم :27:
سلام دوستان عزیز
من هم همین دیشب یه ساتیو خریدم. باید بگم فوق العاده س و سونی واقعا" گل کاشته.
گوشی قبلیم omnid HD بود. حالا دارم باهاش بستر کار می کنم تا به شباهت ها و تفاوتهاشون پی ببرم.
آره عزیز من ایشون رو زیر نظـــر داشتــــم ...نقل قول:
پیگیری میشــــه از شما هم خیلی خیلی ممنونــــم :11:
ما هم دوستتون داریــــم :40: