میشه منو راهنمایی کنی چه طور بریزم آخه تا حالا نریختم بار اولمه بلد نیستم در جلو کنسول رو برداشتم درایورم از نوع هیتاچیهنقل قول:
از خجالتت در میام:31:
میشه منو راهنمایی کنی چه طور بریزم آخه تا حالا نریختم بار اولمه بلد نیستم در جلو کنسول رو برداشتم درایورم از نوع هیتاچیهنقل قول:
از خجالتت در میام:31:
آقا من دستگاه xbox 360 elite liton امروز بردم آپدیت کردن
از کجا میشه فهمید کدوم lt نصب هست ؟
الان تعمیر کارها lt چی نصب میکنن ؟
توپ خونه بردم
واسه ی درایو Lite-On توی فروم آموزش هست ، اگه انگلیسیتون خوبه از توی آموزش خود جانگل فلشر میتونین بریزین ، ولی به نظرم شاید بهتر باشه که بدین بیرون واستون بریزن...نقل قول:
mer3oo0oo jigarنقل قول:
سلام به همگی:20:
واسه اجرای بازی NFS HOT PURSUIT چه آپدیتی رو باید دانلود کنم؟
قبلا بازی رو اجرا میکرد ولی نمیدونم چرا الان کار نمیکنه؟!!!!:41:
ممنون میشم جواب بدین :20::40:
ببینید احتمالا شما داشبردتو آپدیت کردی و قفل Ap2.5فعال شده..........خوب ما کلا توصیه میکنیم شما خودت lt+1.91رو بریز وداشبرد13599اینم آموزش:نقل قول:
البته با پچ بازی هم درست میشه ولی کلا میخوای راحت باشی بریزشکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506598
سلام.
من ايکس باکس رو وصل کردم به اينترنت و آپديت شد. منتها الان که روشنش کردم ديدم که چهارتا چراغ روي خود ايکس باکس قرمز شده و صفحه توي تلويزيون نمياد. (مدل Arcade هستش.)
چيکار کنم؟
سلامنقل قول:
مشکل از کابل AV هست!
کابل AV رو ببینید درست وصل شده یا نه؟
با HDMI وصله
با کابل AV هم همین مشکل رو دارین؟نقل قول:
یک بار به طور کامل تمام کابل ها و هارد رو جدا کرده و دوباره وصل کنید ( ایندفعه با کابل AV) و کنسول رو دوباره روشن کنید و ببینید مشکلتون حل میشه یا نه!؟
اگر حل نشد ممکنه مشکل سخت افزاری و اشکال در سیستم کولینگ کنسول باشه!