آنتی ویروس بدون دردسر ومطمئن :نقل قول:
avast - avira - norton
آنتی ویروس بدون دردسر ومطمئن :نقل قول:
avast - avira - norton
خیلی وقته من اینجا پست ندادم. ولی آخرین تست این سازمان به تاریخ می 2010یعنی سه ماه پیش روی سایت قرار گرفته است. به آدرس زیر رفته و آخرین تست را به صورت فایل PDF دانلود کنید.
من ایران نیستم. می خواستم بدونم هنوزم توی ایران کرک محصولات وجود داره؟ یا اینکه لایسنز هم فروخته می شود؟کد:http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/main-tests
تشکر.
شرکت هایی هستند که نمایندگی های آنتی ویروس ها رو داشته باشن ...نقل قول:
برای مثال شرکت دوران یکی از نمایندگی های رسمی Kaspersky در ایرانه
به جرات میشه گفت که همه ی آنتی ویروس ها دیگه نمایندگی رسمی توی ایران دارن من جمله : Kaspersky ، NOD32 ، Avira و ...
اما هنوز خیلی از کاربرا کرک و Fake Licence رو ترجیح میدن ...
خريدن آنتي ويروس يه اشتباه محضه.نقل قول:
الان آنتي ويروسهاي رايگان Avast و Avira در اكثر تستها قدرت ويروس يابي بالاتري نسبت به آنتي ويروسهاي پولي مثل Kaspersky دارن.
به اضافه اينكه Avast و Avira بسيار سبك هستند و آپديت كم حجم دارند
حالا بايد يكي بياد منو قانع كنه كه چجوري 50 هزار تومن الكي بدم به كسپر براي خريدن لايسنس !
يكي از همكاراي ما رفت ايمن اسكن خريد. يه آنتي ويروس ايرانيه. حالا بعد از يكسال اومده داره از Avast استفاده ميكنه.
البته كسي كه ميتونه هزينه كنه بخره بهتره . مثل كرايه تاكسي بايد درموردش فكر كرد . كسي كه پول نداره مجبوره كرك شده يا نسخه آزاد اين آنتي ويروس ها رو استفاده كنه .
شما يه دليل بيار كه من برم كسپر رو بخرم و از آنتي ويروسهاي رايگان استفاده نكنمنقل قول:
من حرفی زدم در مورد خرید زدم ؟! :18:نقل قول:
من گفتم نمایندگی دارن !
در ضمن دوست عزیز
آنتی ویروس فقط حفاظت از کامپیوتر در مقابل کرم ها ، ویروس ها ، تروجان ها و ... نیست !
فایروال ، Mail Security و ... هم بخشی از آنتی ویروس به حساب میرن
در ضمن شما میری آنتی ویروستون رو با تک ویروس ها تاپیکی که در مورد ویروس یابی آنتی ویروس ها در همین سایت وجود داره تست میکنی !
شرکت های اختصاصی ای هستند که بمباران ویروس رو روی آنتی ویروس ها تست میکنن !
بمباران ویروس به این شکله که مخرب ترین ویروس های تاریخ رو در یک زمان وارد سیستم میکنن ! اونجاست که آنتی ویروس کارایی خودشو نشون میده !
آنتی ویروس ها رو نمیشه به این راحتی تست کرد ... !
ممکنه Kaspersky چند تا ویروس رو نشناسه ! اما مطمئن باش چند تا ویروسی رو میشناسه که هیچ آنتی ویروسی نمیتونه بشناسه !
نه تنها در مورد Kaspersky ! بلکه همه ی آنتی ویروس ها !
تست های چندین شرکت معتبر نشون دهنده ی قدرت Kaspersky هست !
قوی ترین و بهترین آنتی ویروس حال حاضر Kaspersky هست اما به دلیل سنگین بودن حجم آپدیت هاش و خود نرم افزار مشکل سازه !
بعد از Kaspersky آنتی ویروس Dr.Web قوی ترینه ! شاید برای اولین بار باشه که این اسم به گوشتون خورده باشه اما توی بعضی از تست ها Dr.Web از Kaspersky قویتر هم بوده ! اما به دلیل کندی بیش از حدش زیاد استفاده نمیشه !
سبکترین آنتی ویروس هم میشه گفت NOD32 هست ! البته میشه گفت اصلا آنتی ویروس نیست ... هوش مصنوعیش زیر صفره ! اما چون آپدیتهاش حجیم نیست تا حدودی جبران این عیب رو کرده !
از من میشنوید به جای ویندوز لینوکس نصب کنید ...
امنیتش فوق العادس ! جوری که اصلا نیازی به آنتی ویروس نیست ... !
من خودم سی دی ها Ubuntu رو سفارش دادم که به زودی قراره نسخه ی 10.04 به دستم برسه !
از لحاظ امنیتی خیلی خیلی از ویندوز سره !
موفق باشید :11:
اين حرفا ديگه قديمي شده. Avast تمام امكانات يه آنتي ويروس خوب رو داره.نقل قول:
Avast توي آخرين تست On-Demand access حتي از كسپر هم بالاتر بوده.
باور نداري خودت ببين.
=======کد:http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report25.pdf
براي فايروال هم ميتونيد از Outpost Firewall Pro و Comodo استفاده كنيد كه توي آخرين تستهاي امنيتي به ترتيب 97 و 100 درصد از حملات Proactive رو دفع كردن.
حالا Kaspersky نگاه كن .... فقط تونسته 86 درصد حملات رو دفع كنه. اونوقت فايروال Comodo كه رايگان هستش تونسته 100 درصد حملات رو دفع كنه.
=======کد:http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php
اين كه شما به خيال خودت فكر ميكني كسپر قوي ترين نرم افزار امنيته و دوست داري براش پول بدي يه چيزه و واقعيت هم يه چيز ديگست.
الان نرم افزارهاي امنيتي مجاني دارن از نرم افزارهاي پولي سبقت ميگيرن. يه نگاهي با آمارها بندازي همه چيز معلومه.
دوسته عزیز حرفاتون منتاقضه که... همون سایتهای معتبری که آنتی ویروس رو بمباران ویروس و تروجان میکنند درباره نود32 نظر متفاوت با نظر شما دارند. لطفا حداقل توی یک پست حرفای خودتون رو زیر سوال نبرید.:11:نقل قول:
عزیز من تا حالا ضرب المثل هرچقدر پول بدی همون قدر هم آش میخوری رو شنیدی ؟!نقل قول:
حکایت آنتی ویروس هاس ... !
Avast دلش واسه منو شما نمیسوزه که بیاد بهترین و قوی ترین آنتی ویروسش رو بده بیرون ! اونم رایگــان !
ببین ! کسپر میتونه آنتی ویروس بده بیرون که تا 10 سال آینده رو دست نداشته باشه ... !
اما این که یه مدت کسپر رو کاره ، یه مدت نورتون رو کاره ، یه مدت آوست ! اینا بستگی به بازارهای اقتصادی داره !
کلا شما شرکت های مقایسه ی آنتی ویروس ها رو بزار کنار ...
هرکس بنابر تجربه ، کارایی و موارد دیگه آنتی ویروس خودش رو انتخاب میکنه !
نظر شخصی من که حدود 6 ساله از کسپر استفاده میکنم ( البته یه مدتیه به علت سنگین بودن زیادیه کسپر از آویرا استفاده میکنم ) اینه که از همه بهتره !
واقعا امنیت رو براتون فراهم میکنه و بدون هیچ دردسری میتونید توی اینترنت گشت و گذار کنید !
حالا اینکه شما Avast رو ترجیح میدید ... صلاح مملکت خویش خسروان دانند !
موفق باشید :11:
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
با همه ی احترامی که برای شما و کاربران NOD32 قائلم ... اما به جرات میشه گفت NOD32 تنها آنتی ویروسیه که هیچ ویروسی رو نمیشناسه ! :46:نقل قول: