پیرمرد جان احساس می کنم کلا با رانندگی تو ایران مشکل داری شوما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب این جوری اعصاب برات نمی مونه جان خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین من الان تقریبا نصف روز رو دارم با موتورم کار می کنم تو سطح شهر ، همه ی این چیزایی که شوما میگی رو منم می بینم ولی با این تفاوت که من لذت می برم از دست فرمون و ریزبینی رانندهای همشهری بخصوص موتورسوارها ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدی می گم ، همین امروز طرف یه حرکتی زد با موتورش تو ترافیک که من فکم افتاد ، یعنی از اون سوراخ دوچرخه رد نمی شدا ، من موندم چی جوری با اپاچیش فرار کرد از او وسط ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپاچی چه خزوخیل شده ، عینهو K750 دو سه سال پیش ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اگه من جای شوما بودم ، موتورمو می بردم جلوتر ، پیاده می شدم به راننده کامیونه فرمون می دادم که خلاف دورشو بزنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخه مگه میشه توی این تهران لعنتی با این وضعیت افتضاح راه و راه سازی خلاف نکرد ؟ یارو اگه دور برگردون اولی رد کنه باید تا کره ی مریخ بره تا بتونه بیفته تو مسیر اصلیش ، خب منم باشم تو اتوبان دنده عقب می گیرم که بیام برسم به همون اولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]