نقل قول:
نخیر اصلا،این کاسپر زیادی به همه چی گیر میده :31:
Printable View
نقل قول:
نخیر اصلا،این کاسپر زیادی به همه چی گیر میده :31:
سلام من یه برنامه میخوام که دی وی دی رو به فرمت دایویکس (mkv) تبدیل کنه کا کیفتش عالی باشه و حجمش حدود 300 مگا بایت بشه و تمام صفحه باشه و بشه زیر نویسش هم باشه مثل از این فیلمهایی که دانلود میکنی نوشته کیفیت dvd rip لطفا کمک کنید من همه رو امتحان کردم ولی نشد مثل اون یا صفحه اش کوچیک میشه یا حجمش زیاد نمیدونم اینا چطوری این کارو میکنن خواهشا کمک کنید من میخوام فیلم هامو تبدیل کنم ممنون میشم کمک کنید
نقل قول:
سلام دوست من
نمیدونم شما این برنامه ای که گفتم رو امتحان کردید یا نه(Magic DVD Ripper) این برنامه تمام این کارایی رو که میخوای انجام میده بدون کوچکترین افت کیفیت. من همه فیلمامو با این تبدیل میکنم کارش عالیه.(ولی فقط نمیتونه به MKV تبدیل کنه)
حتی اگه DVD تو هاردم باشه میتونه زیرنویسشو برداره که فکر کنم کمتر برنامه ای بتونه این کارو بکنه
ببخشید ممکنه آخرین ورژن این برنامه رو برام بزارید چون لینگش باز نمیشه و خواهشا سالم باشه و کرک شده باشه و مشکلی نداشته باشه ممنون میشم برام دوباره آپ کنید
سلامنقل قول:
Magic DVD Ripper | تبدیل سریع DVD به فرمت کاربردی VCD به همراه منو
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=86711&page=4
سلام
یه برنامه خیلی خوب برای تبدیل فایل های تصویری به هم میخوام
بدون افت کیفیت
خواهشا برنامه ای که خودتون هم امتحان کردید رو بزارید
Magic DVD Ripper را دانلود و نصب کردم
مثل اینکه فقط فرمت استاندارد دی وی دی رو به بقیه تبدیل میکنه
و کانورتر نیست
لطفا یه کانورتر حرفه ای معرفی کنید
آقا به نظر من این برنامه AutoGK از همه بهتره ولی بدیش اینکه خیلی طول میکشه نزدیه به سه ساعت زمان میبره ویه دی وی دی رو به دایویکس 700 میگی میکنه بدون افت کیفیت و با زیر نویس براش میزاره و اگه بخوایید حجمشو کمتر کنید مثلا 300 مگش کنید باید اون تبدیل شده رو با کانورت داویکس 8 اونو به ام کاوی تبدیل کنید که کیفیتش هم از بین نمیره و 300 مگ میشه
سلام من یه برنامه می خواستم واسه بخش فرمت trp که این --- TV ها ضبط می کنن .
به نمایندگیش زنگ زدم گفتن با یه برنامه ای به نام media corder میشه بازش کرد .
اگه این نرم افزارو دارید واسه ما آپ کنید اگر هم یکی بهترشو دارید که ممنون می شم واسه دانلود بذارید .
کارم فوریه
ممنون
به این پست هم جواب بدین ممنون می شم:10:نقل قول:
تو صفحه قبلی که لینکشو داده بودم.نقل قول:
باشه دوباره میدم:
Password: friendsکد:http://hotfile.com/dl/35328614/1f0c61f/ldfjsdgosj.rar.html
لازم دیدم دوباره بگم که بعد از نصب کرک رو تو محل نصب کپی کن:10: