من که pc Suit قبلیم را پاک نکردم و بعد این Pc Suit N73 را ریختمنقل قول:
نمی دونم بدون pc Suit خودش کار می کنه یا نه ؟؟؟
Printable View
من که pc Suit قبلیم را پاک نکردم و بعد این Pc Suit N73 را ریختمنقل قول:
نمی دونم بدون pc Suit خودش کار می کنه یا نه ؟؟؟
xxxicestar جان دشمنت شرمنده عزیز .
نه عزیز , رم ریدر ندارم . اون عکس هم برای وقتی بود که با حالت Data transfer وصل میشدم .
راستی pc suite N73 رو نصب کردم . جواب داد . واقعا ازت ممنونم . این موضوع بد جوری اعصابمو خورد کرده بود .
pc suite N82 رو پاک نکردم چون فکر کنم یک برتری که pc suite N82 نسبت به N73 داره ( در واقع تنها برتریش ) اینه که میشه از اس ام اس ها بک آپ گرفت . در حالیکه توی pc suite N73 نمیشه . البته اگه درست فکر کرده باشم .
بازم ممنون برای همه چی .
میگم این مشکل واسه همه ی ان 82 هست یا فقط یه سری معدودی؟؟؟؟؟
prince جان نمیدونم . ولی فکر کنم اکثرا این مشکل رو داشته باشن چون مشکل از pc suite هست نه گوشی که این مشکل هم با pc suite N73 قابل حله
فكر كنم جوتبتو بدهنقل قول:
راستی Gps 82 مجانی هست یا باید به خاطرش پول داد؟
وایرلس لنش چی تو ایران فعا ل هست؟
اگه نداد
دوباره بپرس
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2698034&postcount=1193
خواهش می کنمنقل قول:
تو اون عکست اون طوری بود من فک کردم که رم ریدر داری
بهت پیشنهاد می کنم یه رم ریدر هم بگیری
که میتونی با 4 تومن یکی بگیری
چه مشکلینقل قول:
آهان این مشکلنقل قول:
خوب اگه تونستین جوابش را تو این تاپیک هم بزاریننقل قول:
آهان پس جواب داده. ميتوني بگي ورژنش دقيقا چنده و محيطش چه طوريه ؟ منظورم اينه كه محيطش ازين محيط هاي شبيه سري ان هست يا نه مث همون قديمياس ؟
اگر كه PC Suite كه مال N73 هست جواب ميده نيازي به اون يكي نيست و ميتوني پاكش كني. با اين حساب اگر جواب نميداد وجود PC Suit سري N هم هيچ كمكي نميكردو همونجور كه براي من كار نكرد.نقل قول:
راستی باید pc suite N82 نصب باشه و بعدش pc suite N73 نصب بشه ؟ یا میشه بدون داشتن pc suite N82 برای N73 رو نصب کرد ؟
یونس جان آخه باطری ژاپنی گیر نیماد ، فقط رو بعضی از گوشی ها هست ، مثلا رو گوشیه امین (rainsky) باطریش کره ایه !نقل قول:
نوشته ی legend
به نظر من برو يه باتري اصله ژاپن بگير...من اگه وقت كنم برم دنبالش حتما" ميگيرم...
نه ابراهیم جان!مال من هم باتریش چینیه!ولی نوشته cell made by korea!!بعدش زیرش نوشته تولید شده در چین!!!!
e
اونور نوشته بودی مال کرست ... حالا مشکلی نیست ، تازه شد اِین مال من
-
با این گوشیه خیلی حال میکنم ...
میگم نمیشه چراغ این دکمه های ولومشو یکاری کرد که تو حالت عادی هم روشن شه ؟