تشکر از پاسختون . فقط این قسمت آخر Break از منوی insert منظورتون هست؟ گزینه apply to رو پیدا نکردم.نقل قول:
Printable View
تشکر از پاسختون . فقط این قسمت آخر Break از منوی insert منظورتون هست؟ گزینه apply to رو پیدا نکردم.نقل قول:
این تصویر راببینید:
متأسفانه نشد آقای شاهدی.هر کاری می کنم دور کل صفحه رو می گیره !:41:
سلام بهروز جان
من با توجه به ورد 2007 میگم:
1-رویpage layoutکلیک کن و بعد Breakرا انتخابکن
2-از زیر مجموعه ی باز شده گزینه ای که می خواهی راانتخاب کن
3- مثل صفحات زوج،فرد ،صفحه ی بعدی و..
4-روی page boarderکلیک کن و بعد حاشیه را انتخاب و مطابق شکلی که آپلود کردم عمل کن
با ز اگه نتونستی بگو برات انجام بدم و آپلود کنم.
شاهدي جان سلام
چيزي رو كه براي آقا بهروز گفتي اين بود كه به طور مثال چطور حاشيه صفحه 1 با صفحه 2 فرق بكنه ولي چيزي كه آقا بهروز ميخواد تا اونجايي كه من ميدونم به احتمال 99 درصد نميشه توي ورد انجامش داد و به احتمال يك درصد اگه بشه من بلد نيستم.
Great.....................
دوستان دستتون درد نكنه.كار منو راه انداختين با راهنماييهاتون:11: ايشاله خدا هم كار شماها رو راه بندازه:wub:..........................در يك كلام دست همتون درد نكنه:40::40::40:اين تاپيك يه آرشيو عالي هست براي همه
اساتید من این کارو می خوام انجام بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این که کاری نداره. Page رو layout بندی کن بعد برو به بخش Page Border و این Border رو Add کن.
اصلا انگار نه انگار که من سوال پرسیدم:19:
دیگه بر نمیگردم با هم بشینید درباره ی سوالای خودتون بحث کنید اصلا هم به یه تازه وارد اهمیت ندید:41: خوش باشید با هم بای
سلام دوستان
وقت شما بخیر
یه سوال چگونه و توسط چه نرم افزاری حاشیه درست کنم برای ورد
و چگونه قرار بدیم حاشیه های که درست کردیم
کسی مجموعه ای از حاشیه ها داره بزاره تا ما ئانلود کنیم به غیر از خود ورد اون حاشیه ها زیاد به دل نمیچسبد
یادش بخیر این تاپیک زیر خاک بود اومد بالا ماشالله چی شده خدا خیربده کسانی که در این تاپیک تلاش میکنند
راستی کسی نمیتونه از این 139 صفحه یه کتاب پرسش و پاسخ درست کنه در یک pdf
یا حق