نقل قول:
حسین جون میشه کاملا توضیح بدی...من گیج شدم توی این مرحله 13 !..مرسی:11:
Printable View
نقل قول:
حسین جون میشه کاملا توضیح بدی...من گیج شدم توی این مرحله 13 !..مرسی:11:
ترینر بازی توسط من در تاپیک گرو c0d3rs
ببین اون تیکه که می خوری به دیوار رو شما باید یه بار دیگه دکمه پرش و دکمه حرکت به جلو رو بزنی و نگه داری :11:نقل قول:
عزیز سایه همون مجسمه که وسط قرار داره دیگه، همونی که روش لوح هستش:11:نقل قول:
آقا بگیریم یا نگیریم این بازیرو تکلیف بدین !!!
تکلیف نداره که :دینقل قول:
بگیر حالشو ببر
اینجا ترینر رو در مورد این بازی محکوم کردن یکم قبل تر رو ببین :دینقل قول:
ترینر بازی توسط من در تاپیک گرو c0d3rs
ببین قربونت من گفتم یه اشاره بکنم تا ته رفتی تو از در که میای بیرون میری یه چهار راه هست یه سنگ مجسمه هرچی وسط هستنقل قول:
حسین جون میشه کاملا توضیح بدی...من گیج شدم توی این مرحله 13 !..مرسی
که سه تا تابلو روش داره سبز و بنفشو نمیدونم چی تا اینجا درست
سایه این مجسمه یه طرفی افتاده شما راه برعکس اونو برو اصلا راحتت کنم
اول مستقیم بعد راست بعد چپ داداش دختره رو یواش بزن گناه داره :دی
نیازی نیست برا برگشتن شاید ولی اینجا نیازی به اون نداره راحت میشه پرید نمدونم چرا نمیتونه ایشون ...نقل قول:
باید بری قسمت مهارت ها و گزینه ای که پرشتو دو برابر میکنه را برداری تا پرشت بیشتر بشه
نقل قول:
اسمائیل جون من مرحله 13 هستم با دانته...فکر نکنم این مربوط به مرحله 13 باشه..همون مرحله که دودهای ! بنفش داره رو منظورمه :31:
آهان بابا اینو بگو فهمیدم آخه اونم بنفش بود شرمنده به خدا اونجا باید به طرف عقب برگردی یعنی هرچی با نرو اومدی جلو بادانته
برعکس باید برگردی اون بنفش هارم باید رد کنی تا برسی به همون جایی که با نرو پریدی پایین یادته اولین باری که وارد جنگل میشی و
با نرو از یه ارتفعی میپری پایین باید با دانته بری بالا اون بنفش هارو یکی یکی برو آزمون و خطا بالا خره میرسی منم همین کارو کردم
فقط یه چیزی که از اویل یاد گرفتم همیشه به دردم میخوره هر جا ذامبی جلوت سبز شد مرحله همونجاست اینجا هم هرجا رفتی
چندتا از این اجخ وجخا ریختن سرت بدون درست داری میری :دی
دايركت رو چطوري ميشه حذف كرد؟ من جايي براي پاك كردنش پيدا نكردم كه دوباره نصب كنم فقط آپگريد ميشه.ممنون ميشم راهنمايي كنييننقل قول: