نقل قول:
مهم نیست همه اونا رو یاد گرفتن هر کی نگرفته بره بگیره:21::27:
Printable View
نقل قول:
مهم نیست همه اونا رو یاد گرفتن هر کی نگرفته بره بگیره:21::27:
این تمضای من رو ببین:13:نقل قول:
خیلی وقته که هست:46:
اونا عکسایی که ازشون استفاده نمیشه رو پاک میکنن:5:
این امضای من اوه از فروردین هست:21:
خوب دیگه ولش بریم سر سیمز:11:
بچه ها کسی ... نگه ها:40::40:
:40: :40: :40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40: :40: :40:
ساكت!!!! هر كي حرف بزنه خودش ميدونه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا چند دقيقه ي ديگه درس شروع ميشود.:46:
لطفا صبر كنيد!!!!!!!:31:
این که با رنگ سفید نوشتم توی ذهنمه:نقل قول:
آخ جونمی درس اونقدر ساکت میشینم تا خانم معلم درسش رو شروع کنه:40::40::40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پس خانوم معلم درس چی شد!!!!!:15:
اینم نتیجه حرفم: :24:
دیگه خانم درس نمیده:19::19: :19::19: :19::19: :19::19:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب درس بعدي:21:.....
درست كردن آستين
خوب توي درس قبل من اين لباسو درست كرده بودم اما آستين نداشت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا ميخوايم طبق عكس خودش براش آستين بسازيم كه بايد مراحل زير رو بريد اول از همه توي عكس شماره ي 1 (همون رنگيه) آستين ها رو از سرشونه تا جاي مورد نظر درست ميكنيم مثل شكل زير:
خوب حالا ما عكس آستين ها رو داريم اما محدودش رو هم بايد درست كنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس ميريم سر وقت عكس شماره ي 2 (همون سياه و سفيده) و مثل عكس بالا عمل ميكنيم فقط فرقش اينه كه محدوده ي آستينا رو سفيد رنگ ميكنيم. مثل عكس پايين:
بعدش ميريم توي باديشاپ و تكميل شده ي كارمون رو تماشا ميكنيم :
اينم از درس امروز:5:
كشتيد منو!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هي درس چي شد درس چي شد!!!!!!!
درس بعدي هم ساختن شلواره :21:
خوب باشه منم ديگه درس نميدم :29::29:نقل قول:
اینقد خانم معلمو حرص ندین
گناه داره
خانم تورو خدا درس بدین:19::19: :19::19: :19::19: :19::19: :19::19:نقل قول:
خوب اونو از کلاس بیرون کنین چرا بقیه باید محروم بشن:19::19: :19::19:
خانم معلم میتونم یک سوال ازتون بپرسم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]