سلام دوست عزیز من باید پست قبلی را اصلاح کنم و از این بابد پوزش می طلبم
10:10 دقیقه درHD مود 1.86 گیگ
5 دقیقه در HD مود 838 مگا بایت
محدودیت زمانی بستگی به نوع مد فیلمبرداری که شما انجام مید هید دارد.نه الزاما 15 دقیقه(كه به غلط در دفترچه 15 دقيقه ترجمه شده)
در دفترچه ذكر شده تا 2 گيگ وت همين حدود بستر نيست و بايد دوباره اقدام به فيلمبرداري كنيد.
من هنوز با مد فیلمبرداری زیاد کا رنکردم و بیشتر در محیط indoor فیلم گرفتم ولی تصاویر بر روی TV رضایت بخش است. ولی به خاطر اینکه TV مان قدیمیست نسبت تصویر HD را ساپرت نمیکند و گوشه ای تصویر کاملا قابل مشاهده نیست و تصاویر کمی فشرده به نظر می رسد.و همین مشکل در مود wvga هم میباشد. ولی در کل با تنظیم نور در محیط indoor تصاویر قابل قبولی ضبط می کند اگر هم خواستید خیالتان کا ملا راحت شود آدرستان را در پیام خصوصی ذکر کنید تا من نمونه تصاویر ضبط شده را به آدرستان بفرستم. یک مورد دیگرضبط فیلم با فرمت MOV می باشد که کار کردن با این فرمت کمی مشکل است.
همچنین این دوربین یک خروجی componet out دارد که TV های که این خروجی را ساپرت میکنند, می تواند تصاویر وصدای با کیفیت بالا تر پخش کند.
در رابطه با رم 16 : اگر هم موجود باشد بنده نديدم و اطلاعي در مورد اينكه ساپرت مي كند را ندارم.
از بابت رضایت از این دوربین که هنوز قضاوت در این مورد زود است ولی در کل از خریدم راضی هستم.
در آخر دوست عزیز این نکته را در نظر داشته باشید که این یک دوربین عکاسی است و ملاک اصلی خروجی عکس های آن است نه فیلم آن. مانند دوربین های هندی کم که ملاک اصلی خروجی تصاویر ضبط شده است نه قابلیت جانبی عکاسی آنها من پیشنهاد می کنم اگر فیلمبرداری برایتان خیلی مهم است یک دوربین فیلمبرداری و یک دوربین عکاسی خوب انتخاب کنید تاخیالتان از بابت همه چیز راحت شود.
با آرزوي توفيق