مگه همه ی بچه ها نظرشونو میدن منبع هم میگن که من بگم فقط یه تجربه شخصی با گوشی خودت بود!!!!!!!!!!نقل قول:
با چه منبعی همچین حرفی رو می زنی؟
ها چی میگی هاااااااااااااا
Printable View
مگه همه ی بچه ها نظرشونو میدن منبع هم میگن که من بگم فقط یه تجربه شخصی با گوشی خودت بود!!!!!!!!!!نقل قول:
با چه منبعی همچین حرفی رو می زنی؟
ها چی میگی هاااااااااااااا
سلام
میشه تاریخ گوشی رو ازمیلادی به شمسی تغییر دادمثل گوشیهای سامسونگ
با تشکر
اگر زبان فارسی داشته باشه و تقویم گوشیتون هم فارسی باشه آره می شه
نقل قول:
سلام محمد جان. من آخره تبديل و فيش بازيم.
آره عزيز من با كريتيو هم كار كردم اين هدفوني هم كه الان خودم استفاده ميكنم A4tech هستش البته از نو دوبل هدفونش قدرت صداشم 113db اما در كل اينو ميتونم بگم كه كلان كيفيت هر هدفوني كه رو 6120 استفاده كني از قدرت اصل اون هدفون پايينتره چون 6120 پليرش حرفه اي نيست (مثل مدلهاي موزيك پلير تخصصي داره ) در كل اينو من فهميدم كه اگه بخواي با تبديل هر چيزيو حتي به موزيك پلير هاي حرفه اي هم وصل كني ناگريز بخاطره اون يه تيكه نبودن رابط (از فيش اصلي تا اسپيكرهاش ) افت كيفيت داري تو صداي خروجي.:8:
خوب چجوری؟من گوشیم زبان فارسیم داره اونم از نوع اورجینالشنقل قول:
امیدوارم منظور سوالمو متوجه شده باشین
سلام دوستان
من یه 6120کلاسیک دارم و می خوام بدونم چه طوری باید فارسیش کنم
لطفاً هرچه سریعتر کمکم کنید من هنوز صفر کیلومترم
ممنون
دوست من شما باید با استفاده از برنامه nss و تغییر پروداکت کد , کدی که زبان فارسی رو شامل میشه رو روی گوشیتون ست کنید و بهد هم آپدیت کنید تا زبان فارسی به گوشیتون اضافه بشه
سلام دوستان
من یه 4-5 ماهی میشه که 6120 گرفتم.تو این مدت برنامه های زیادی روش نصب کردم. حالا بعضی هاشونو حذف کردم ولی فایلهای بی مصرفشون هنوز روی مموری مونده و کلا فضای مموری بیخودی اشغال شده.سرعت گوشی هم پایین اومده.برنامه یdeleterروی گوشیم اجرا نشد که اون فایلها رو حذف کنم.
از گوشیم بکاپ داشتم ولی بعد از فرمت کامپیوتر از دست رفت!
میخواستم ببینم کسی از گوشی در حالت صفرش بکاپ داره یا لینکی ازش داره که بذاره بگیرم؟
و اصلا چنین کاری میشه کرد؟
ممنون میشم کمک کنین.
محمد جان بهترین راهش اینه که هم مموری کارتت و هم مموری خود گوشی رو فرمت کنی ...
.
اینجوری گوشیت جون میگیره ... البته اگه از برنامه های که روی گوشیت داری فایل اصلیشونو نگه داشتی ...
ميخوام يه گوشي كاركرد اين نوع رو بخرم 120 توامن ميگه نظرتون چيه؟ گوشي خوبه قيمت 120 چطوره