با هیچ بازیکن جدیدی مذاکره نکردهایم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطبی: برای جبران لحظه شماری میکنیم پرسپولیس یک تیم خوب در اختیار دارد، تیمی از بازیکنانی که بارشان را برای قهرمانی بستهاند. در این میان شایعهای مبنی بر ضعفهای سرمربی تیم با بعضی بازیکنان جدید ما را بر آن داشت تا موضوع را جویا شویم.
گفتگوی افشین قطبی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس را بخوانید.
آقای قطبی شایعه شده است که شما با یک بازیکن ایرانی شاغل در فوتبال اروپا برای پیوستن به پرسپولیس صحبتهایی داشتهاید؟
اصلاً اینطور نیست. من با هیچ بازیکن جدیدی صحبت نکردهام و این خبر صحت ندارد.
یعنی به نفرات جدیدی نیاز ندارید؟
ما با همین نفرات قهرمان خواهیم شد، اما همیشه میتوان یک تیم را قهرمان کرد و البته در گذشته از طریق باشگاه اقدامات مقتضی انجام شد، اما در حال حاضر هیچ اقدام جدیدی در کار نیست.
قبل از این گفته بودید، احتمالاً در بازی با پتروشیمی، بعضی نفرات جدید را خواهید آزمود، ولی حالا گفته میشود، اکثر تیم را تغییر خواهید داد؟
نه، نه! هنوز تصمیم نگرفتهایم. یک مشکل ما اینست که در بازی با سپاهان شیث رضایی را نداریم. او بازیکن خوب ماست و باید به فکر جایگزین مناسب باشیم. همچنین دوست داریم بعضی جوانها خودشان را نشان بدهند، اما این بازی شرایط خاصی دارد. تیمهایی مثل پتروشیمی وقتی به تهران بیایند و قرار باشد جلوی پرسپولیس بازی کنند، دو برابر خودشان بازدهی دارند. پس بازی مشکلی خواهد بود و نباید حریف را دست کم گرفت. از اینرو قصد داریم تیمی بگذاریم که از پیروزی مطمئن باشیم. چنین بازیهایی همیشه برای تیمهای قویتر، خطرناکتر است.
در تمرین روز دوشنبه گلایههایی را با بازیکنان مطرح کردید، جریان از چه قرار بود؟
راجع به بازی و باشگاه حرف زدیم. گفتم تیمی داریم که خیلیها آرزوی حضور در آنرا دارند. خواستم که در تمام لحظات بازی متوجه خطی که مربی از بالا میدهد، باشند و همیشه برای سازماندهی تیم بازی کنند. برای آنها توضیح دادم که باید متوجه نقش خود باشند و اهمیت امتیازاتی که از دست رفت را بدانند. تنها چیزی هم که مهم است، اینست که همیشه بهتر بازی کنیم.
دیروز درباره تیم ملی هم صحبت کرده بودید و اینکه همزمان با پرسپولیس آنرا اداره کنید، چنین مسئلهای میتواند تمرکز یک مربی را بر هم بریزد! هواداران هم حساس هستند؟
من گفتهام به قولی که دادهام عمل خواهم کرد و اول باید با پرسپولیس قهرمان بشوم.
اما از قول شما اینگونه مطرح نشد؟
من گفتم، تیم ملی ایران در یک سال آینده چهار بازی دارد. آن بازیها هم زمانهایی برگزار میشود که پرسپولیس بازی ندارد. ممکن نیست من تعهدم به پرسپولیس را قربانی کنم. هر چند حضور در تیم ملی یک افتخار و آرزوی بزرگ است. البته یک نمونه جالب هم وجود دارد. گاس هیدینگ همزمان مربی تیم ملی استرالیا و تیم آیندهوون بود. هر تیم در یک سوی دنیا بود و او استرالیا را به جام جهانی برد و آیندهوون را هم قهرمان لیگ هلند کرد.
راستی شرایط تیم برای بازی بعدی چطور خواهد شد؟
من اطمینان دارم که این بچهها منتظر بازی بعدی هستند تا جبران کنند. البته برای هواداران هم پیامی دارم. فقط دلم میخواهد از هواداران پرسپولیس عذرخواهی کنم. آنها زیر باران آمدند و تا آخر بازی صبر کردند. این عذرخواهی را بنویسید و امیدوارم در تمام صحنهها و بازیهای بعدی، تیم بهتری باشیم و برای آنها جبران کنیم