agha smse a1200 delivery mizane???
Printable View
agha smse a1200 delivery mizane???
v3 ro didin baraye har sms ke mifresti bayad delivery roshan koni?
mjkham bedoonam a1200 ham hamintore ya mesle nokia mishe delivery ro check kar?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یه پروزه هست برا زبان این گوشی تو سایت موتو فان هم روش اضافه کردن زبان و گوشی رو با توجه به cg ها توضیح داده من رو v3i خودم cg ها رو ادیت می کردم اما تو این گوشی یه نمه میترسم دوستانی ه زبان برنامه نویسی بلدن پا پیش بذارن
فونت فارس لطفانقل قول:
دوست من اين تلفن نيز واسه هر مسيج جدا جدا يابد گزارش تحويل رو تيك زد
موفق باشي
سلام دوست عزیز...نقل قول:
کاملا حرف شما صحیح است.. به نظر من بچه های فعال این تایپک نباید تمام مطلب ها رو یک جا اینجا بزارند.. بیشتر باید سعی بشه که فقط اینجا برای پرسش و پاسخ باشه...
ترفند ، بازی ، نرم افزار و یا.... رو باید خار ج از اینجا بزارید.. تا دسترسی آسونتر بشه...
ممنون
یا علی
agha smsesh delivery dare ya bayad mesle baghie gooshiaye motorola baraye har sms delivery ro roshan kard?
سلام دوست من جوابتو كه داده بودم
اگه ممكنه يه سر به صفحات قبلي بزني بد نيست جوابتو دادم
يكم بگرد
سلام بازم من اومدم
چند روز پيش يه سايت پر تمز معرفي كردم كسي سر زد
سايت زير
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم تمزاش
Just Added [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ------------------------------------------------------------------------------------------------ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تمزاش خيلي باحال
طرز نصبش به انگلسي گفته شده
]چه طوری میشه a1200
فارسی کرد؟
link دانلود برنامه رو بدین لطفآ و همچنین توضیح بدین باید چی کار کرد (روش نصب فونت )