میشه یه توضیحی در موردش بدی..؟!نقل قول:
البته اون برنامه بالایی هم نصب شد.من تو نصب اشتباه میرفتم در ضمن نصب کردن جاوا رو این گوشی راحت تر از روشی است که آقا شهاب و سایر دوستان توضیح دادن و نیاز به اضافه کاری نداره
Printable View
میشه یه توضیحی در موردش بدی..؟!نقل قول:
البته اون برنامه بالایی هم نصب شد.من تو نصب اشتباه میرفتم در ضمن نصب کردن جاوا رو این گوشی راحت تر از روشی است که آقا شهاب و سایر دوستان توضیح دادن و نیاز به اضافه کاری نداره
من نمیدونم شما در مورد چی توضیح می خوای ولی یه سری توضیح میدم!نقل قول:
من واسه چت فقط تونستم از برنامه زیر استفاده کنم و برنامه های دیگه با اینکه نصب شد هر کدوم یه مشکلی داشت:
[HTML]http://mojtaba18843.persiangig.ir/program/Java/Ymtiny.jar[/HTML]
برای نصب برنامه همون حرفای آقا شهاب درسته ولی من همش رو انجام نمیدم.
مثلا من تو قسمت APN گوشی به جای USB مینویسم Internet و کد #536961*# رو اصلان نمیزنم چون اضافه هستش، بعد از نصب برنامه گوشی رو جدا میکنم و ریست میکنم و برنامه بعدی رو نصب می کنم و دیگه احتیاجی به ریست کردن سیستم و کارای اضافی نیست حتی واسه بار اول!!!
فقط برنامه softick رو exit میکنم،کابل رو جدا و وصل میکنم و برنامه رو اجرا میکنم.
البته فقط رو گوشی خودم تست کردم و واسه گوشی های دیگه نمیدونم و احتمال زیاد اونام همین جوریه.
با سلام خدمت دوستان عزیز.آیا در گوشی d900i امکانش هست که بشه عکس یا ویدیوی ضبط شده توسط دوربین رو مستقیم روی کارت حافظه ضبط کرد؟:13:
به شرط اینکه از فیرم ویر های هک شده ای که همچین قابلیتی دارن که البته دارن استفاده کنینقل قول:
سلامنقل قول:
درمورد فیرم ویر جدید همون طور که از اطلاعاتش بر میاد امکانات کمتر نسبت به فیرم ویر قبلی من داره که البته از این فیرم ویر راضی هستم چون اولا مثل فیرم ویر قبلی دیگه دوست ندارم که عکس های گرفته شده مستقیما وارد کارت بشه چون سرعت عکاسی میاد پایین که من خوشم نیومد ولی توی این فیرم ویر این مشکل حل شده ولی توی فیرم ویر قبلی می تونستی از تمام انرژی باتری برای مصارف دیگه استفاده کنی که این فیرم ویر جدید این کارو نمی کنه و مثل فیرم ویر اصلی فقط برای مکالمه استفاده میشه که باز هم من الان خوشم میاد چون دانشگاهم یه شهر دیگه هست و همیشه بین خونه و دانشگاه هستم و دوست ندارم که وسایل اظافی با خودم ببرم.
در کل خوبه، ارزشش رو داره
براي اين تغيير كجاي منو بايد برم؟ منم مشكل ريستارت موقع وصل شدن به اينترنت را دارم.نقل قول:
دوستان سلام
یه آدرس میدم واسه اونایی که این سایت رو تا حالا ندیدن برن سر بزنن جاواهای زیادی مخصوص این گوشی داره من مسنجر های خوب ازش دانلود کردم.البته فکر کنم اکثرا آشنا هستین باهاش به هر حال:
نقل قول:
کد:http://www.getjar.com/
برای اینکه به همچین منویی بری باید از این کد وارد بشی: ستاره مربع 52828378 ستاره و اون تغییراتی رو که دوستمون گفت رو انجام بدینقل قول:
سلام
استاتید لطف کنن منو راهنمایی کنن
فلاش گوشیم کم نور شده بطوری روشن میشه ولی بسیار کم نور هست به حدی که فایده ای تو عکاسی نداره.
ممنون میشم که کمکم کنید
وقتی من d900 رو با usb به کامپیوتر وصل می کنم برنامه pc studio گوشی رو نمیشناسه
وقتی کد *#52828378# را وارد می کنم کد را قبول نمی کنه
وقتی کد های سامسونگ را وارد می کنم قبول نمی کند
نمی تونم با ایرانسل به اینترنت وصل بشم
کیفیت دوربین در فضای بسته میاد پایین
من همه ی بازی های javaworld رو پاک کردم چحوری می تونم برم تو option دنیای جاوا؟
جدیدا هم وقتی از تنظیمات usb رو روی حافظه می گذارم کامپیوتر رم رو نمیخونه
مشکل چیه؟
با تشکر فروان