دوستان و برادران بسیجی و غیر بسیجی کسی نیست جواب بده ؟..
شگفتندا !×! :31:
Printable View
دوستان و برادران بسیجی و غیر بسیجی کسی نیست جواب بده ؟..
شگفتندا !×! :31:
نقل قول:
سلام. دوست خوبم من منتظر بودم ناصر مالدینی عزیز که استاد این نوع گوشی ها هستن جواب بدن که فکر کنم ایشون سوال شما رو ندیدن. اولا بفرمایید با چه قیمتی میخواین بخرین چون الان مدل هایی از موتو هستن که هم از لحاظ کارایی و هم قیمت خیلی به صرفه تر هستند. اما در مورد v3i علاوه بر اینکه گوشیه قدیمی هستش نداشتن سیستم عامل- کیفیت کم دوربین- support نکردن از مموری کارت های با حافظه بالا - حافظه داخلی کم و اگه خیلی سخت بگیریم نداشتن wifi و امکاناتی از این قبیل رو میشه نام برد. اما خوب بازم بستگی داره شما با چه قیمتی قصد خریدش رو دارین.
جانی جان شما عادت دارید همش بنده رو شرمنده کنید. ما شا ا... که خودتون به بهترین نحو ممکن جواب دادید. البته اگه بخام من هم یه جوابی داده باشم باید بگم که v3x خیلی سرتر از v3i هست و بنده به شخصه v3x رو پیشنهاد میکنم هر چند که شاید یه خورده گرونتر از v3i باشه.نقل قول:
سلام. دوست خوبم من منتظر بودم ناصر مالدینی عزیز که استاد این نوع گوشی ها هستن جواب بدن که فکر کنم ایشون سوال شما رو ندیدن. اولا بفرمایید با چه قیمتی میخواین بخرین چون الان مدل هایی از موتو هستن که هم از لحاظ کارایی و هم قیمت خیلی به صرفه تر هستند. اما در مورد v3i علاوه بر اینکه گوشیه قدیمی هستش نداشتن سیستم عامل- کیفیت کم دوربین- support نکردن از مموری کارت های با حافظه بالا - حافظه داخلی کم و اگه خیلی سخت بگیریم نداشتن wifi و امکاناتی از این قبیل رو میشه نام برد. اما خوب بازم بستگی داره شما با چه قیمتی قصد خریدش رو دارین.
در ضمن دوستان من هم به کمک دوستان پی سی موب مونستر پکی به اسم پرسپولیس رو برای v3x ارائه دادم که اگه دلتون خواست میتونید از لینک زیر ببینیدش. در ضمن شاید صفحه یه خورده دیر لود بشه. صبور باشید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منونم دوست عزیز...اما ظرافت و زیبابی v3i یه چیز دیگه هستش...نمیدونم چرا من علاقه شدیدی به این گوشی دارم.:31:.گوشی خودم w950 هستش و دوستان اصرار دارند که مبادا اینو بفروشم چون حیفه !×!نقل قول:
ناصر جان من تازه تونستم فیرمویر توپتون رو بزنم ببخشید با تاخیر شد . شرمنده توی modmymoto هم تشکر نکردم اما آقا عالیه عالی بود عین خودتون(من قبلش hearthless رو داشتم) فکر کنم elf ها و فونت ها فرق میکرد. آقا راستی اون مشکل invalid battery مال v3x حل شد. گفتم اینجا بگم یه موقع یکی این مشکل رو داشت. اینجوری حل شد که ترانزیستور مموری رو با ترانزیستور باتری جابه جا کردم! فکر میکردم اینجوری دیگه مموری کارت جواب نده اما الان هر دو خوبه خوب کار میکنند. فقط مشکل آنتن داشتم که گفتم یه mp اورجینال بزنم تا pds هرچند محدود rewrite بشه که بازم مشکل درست نشد (آنتن یه دفعه میره) حالا دیگه شاید تست پوینت بزنم! ( نمیدونم چرا گیر دادم اینو درست کنم :) )نقل قول:
فقط گفتم بیام تشکر کنم mp عالی عالی فقط اسمش مشکل داشت ( که اونم میذاریم به حساب اینکه پرسپولیس یکی از آثار باستانیه :31: نه یه تیم )
آقا باعث افتخاره که این فرمیور کار شما هستش
واقعآ عالی هستش ..
ممنون به خاطر نظراتتون و این که این مونستر پک رو امتحان کردید. از اینکه تجربیاتتون رو در اختیار بقیه هم میزارید از شما تشکر میکنم. در ضمن پرسپولیس اشاره به اثر باستانی داره و هیچ ربطی به تیم پرسپولیس نداره. تم پرسپولیس و انیمیشن خروجی کاملا این قضیه رو نشون میده. در واقع خواستم یه نامی از آثار باستانی ایران برای مونستر پک استفاده کنم که پرسپولیس رو نام خوبی برای مونسترپک دونستم. اگه نامش اذیتتون میکنه شرمنده. شاید دفعه بعد اسمش رو گذاشتم استقلال!نقل قول:
ناصر جان من تازه تونستم فیرمویر توپتون رو بزنم ببخشید با تاخیر شد . شرمنده توی modmymoto هم تشکر نکردم اما آقا عالیه عالی بود عین خودتون(من قبلش hearthless رو داشتم) فکر کنم elf ها و فونت ها فرق میکرد. آقا راستی اون مشکل invalid battery مال v3x حل شد. گفتم اینجا بگم یه موقع یکی این مشکل رو داشت. اینجوری حل شد که ترانزیستور مموری رو با ترانزیستور باتری جابه جا کردم! فکر میکردم اینجوری دیگه مموری کارت جواب نده اما الان هر دو خوبه خوب کار میکنند. فقط مشکل آنتن داشتم که گفتم یه mp اورجینال بزنم تا pds هرچند محدود rewrite بشه که بازم مشکل درست نشد (آنتن یه دفعه میره) حالا دیگه شاید تست پوینت بزنم! ( نمیدونم چرا گیر دادم اینو درست کنم :) )
فقط گفتم بیام تشکر کنم mp عالی عالی فقط اسمش مشکل داشت ( که اونم میذاریم به حساب اینکه پرسپولیس یکی از آثار باستانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه یه تیم )
برای مشکل آنتن دهی پیشنهاد میکنم تنظیمات network رو روی آهسته قرار بدید و در صورت امکان قابلیت 3g رو غیر فعال کنید تا قدرت سیگنال ها افزایش پیدا کنه. اگه خواستید تغییرات seem مورد نظر رو براتون عنوان میکنم.
ممنونم داداش آپاچی گل. برای بنده هم افتخاری هست که افرادی مثل شما از این مونسترپک استفاده میکنند و یا لا اقل زمانی از وقت خودشون رو صرف نظر دادن درباره اون میکنن، هر چند که شاید فرصت امتحان مونسترپک رو نداشته باشند. اگه افراد دیگه ای هم از این مونسترپک استفاده کردند ممنون میشم نظراتشون رو بشنوم.نقل قول:
آقا باعث افتخاره که این فرمیور کار شما هستش
واقعآ عالی هستش ..
آقا این v3x دوست داشتنی همیشه با من هستش ، سابقآ روس ها بودن که توی مود کردن گوشی های موتو حرف اول را میزدند ولی الان باعث افتخاره که مانستر پک های ایرانی توی Motorolafans , و Modmymoto دیده میشه با این استقبال زیادنقل قول:
خدا کنه موتو بعد از این که P2K را با Open EZX ادقام کرد باز امسال روش کار کنه و توی خط تولید گوشی هایی مثل razr که بهشت مودر ها بود یه تکونی بده .
با اجازه شما من علاقه مندم که مانستر پک شما رو در اولین زمان ممکن در جا هایی دیگه مثل Letsmoto.ru قرار بدم تا بقیه موتو یی ها ازش لذت ببرن :11: