درگیری با خودت ها :n02: آخرش دوست داری بشه یا نشه؟نقل قول:
Printable View
درگیری با خودت ها :n02: آخرش دوست داری بشه یا نشه؟نقل قول:
سلام
دوست عزیز جناب reza_v66 لطفا به آدرس IBSN از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد شده و نام کاربری و رمز عبور اکانت ADSL رو وارد کنید و در صفحه مورد نظر چک کنید که آیا سرویس 10 مگ فعلی شما شامل دانلود رایگان شبانه است یا خیر؟ اگر به عکس زیر دقت کنید در فیلد قانون KHZ-10240(10M)-NOFREE درج شده است منظور از NO FREE عدم وجود ساعات رایگان در سرویس مشترک مورد نظر میباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما قبل از شروع به دانلود بررسی کنید که ترافیک سرویستون از بین نره. برای اطلاع عموم هم یک عکس از مشابه چیزی که قرار داده شد همینجا بگذارید.
تشکر از شما
نه نمیخوام به پشتیبانی هم گفتم گفت باشهنقل قول:
سختی ها رو گذروندم الان تو خوشی ها ولش کنم!:n30:
سلام
دوست عزیز جناب آقای reza_v66 لطفا به سایت IBSng از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و نام کاربری و رمز عبور ADSL خود را وارد کرده و در صفحه باز شده چک کنید که آیا سرویس فعلی شما شامل ترافیک شبانه رایگان است یا خیر! اگر به عکس زیر دقت کنید در فیلد قانون KHZ-10240(10M)-NOFREE درج شده است منظور از NO FREE عدم وجود دانلود شبانه رایگان در سرویس مشترک میباشد.
حتما قبل از شروع به دانلود بررسی کنید که به اشتباه ترافیک سرویس شما استفاده نشود و برای اطلاع عموم یک عکس مشابه چیزی که قرار داده شد در همینجا بگذارید.
تشکر از شما
دوستان از سامانه جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمدید سرویس کردید آیا اعمال میشه مشکلی نداره؟
سلام
دوست عزیز جناب آقای reza_v66 لطفا به سایت IBSng از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و نام کاربری و رمز عبور ADSL خود را وارد کرده و در صفحه باز شده چک کنید که آیا سرویس فعلی شما شامل ترافیک شبانه رایگان است یا خیر! اگر به عکس زیر دقت کنید در فیلد قانون KHZ-10240(10M)-NOFREE درج شده است منظور از NO FREE عدم وجود دانلود شبانه رایگان در سرویس مشترک میباشد.
حتما قبل از شروع به دانلود بررسی کنید که به اشتباه ترافیک سرویس شما استفاده نشود و برای اطلاع عموم یک عکس مشابه چیزی که قرار داده شد در همینجا بگذارید.
تشکر از شما
مینویسه یوزر و پسورد اشتباس!نقل قول:
اینم عکس شبانم 10 مگ
شبانم دارم هیچی از حجمم کم نمیشه!بازم خوبه
آخرش شبانه شانسیه؟!:n13:
چرا بعضیا ندارن؟
فرشاد تو الان سرویست چیه ؟ شبانه داری سرعتش چنده ؟نقل قول:
والا من صبح پرسیدم یارو گفت تمام سرویس ها شبانه دارن کسی هم که اونجا بود گفت جدید تمدید کنم شبانه داره گفت اره :n13:
دوست عزیز شما اهوازی ؟ کدوم منطقه میشینی ؟نقل قول: