سلام دوستان امروز برای شما هم خیلی سایتا رو باز نمیکنه ؟ البته مشکل DNS هست ولی میخوام بدنم بقیه هم دارن مشکل رو ؟
Printable View
سلام دوستان امروز برای شما هم خیلی سایتا رو باز نمیکنه ؟ البته مشکل DNS هست ولی میخوام بدنم بقیه هم دارن مشکل رو ؟
ما کـــه مشــکلی نداریــم:n16:نقل قول:
شما کی سرویستون راه اندازی شده؟نقل قول:
قیمت 512 و 1 مگ الان دقیقا چنده؟چون مدتی میخوام برم 512 بعد دوباره 1 مگ
من بالای 1ساله از مخابرات سرویس دارمنقل قول:
512 حدود 22 1مگ هم 37 (1ماهه)
دوووووستان الان برای تهران چه سرویسی بگیرم که خوب بتونم دانلود کنم مخابرات 1 مگ نامحدود خوب هست چقدر باهاش میشه دانلود کرد؟؟
نامحدودمخابرات همون سرعت اسمی رو بهت میده . نامحدود 1 مگ سرعتش 128 هستنقل قول:
سلام خسته نباشید. کسی راه حلی برای اینکه سرعت دانلود از سرورهای خارجی مثل سرورهای داخلی بشه نداره؟
نمیدونم مخابرات چیکا رکرده اما سرعت دانلود از سرورهای خارجی خیلی کم تره مثلا بعضی سایتهای دانلود فیلم ..که سایتهای ایرانی هم هستند سرورهاشون در خارج بعد سرعت دانلود مثلا 80 بیشتر نمیشه ( سرویس 2 مگ) در صورتی که سرورهای داخلی با 240 دانلود میکنه...
یعنی میشه dns خاصی استفاده کرد که سرعت دانلود از سرورهای خارجی مثل داخل بشه؟ من سریعترین dns ها رو با نرم افزار dns jumper ست کردم اما توفیقی نکرد بازم سرعت زیاد نشد..شاید dns خاصی هستش ؟
یکی از ادمینهای یه سرور خارجی گفتش شما باید چیز شکن کر-یو وصل بشید تا سرعت دانلود از سرورهای خارجی مثل داخل بشه..اما اون کارم کردم اما فاییده ای نداشت..
گفتش مخابرات سرورهای خارجی رو محدود کرده اینم عکس گفت گو با ادمین یک سایت که سرورش د رخارجه ( اون قیمت که تو کادر قرمز گذاشتم رو بخونید اون جواب ادمین سایت که سرورش تو خارج :
محتوای مخفی: گفتگو
راه حلش اینه که 3 تا دانلود رو بذارید همزمان انجام بده به هر کدوم 80 تا میرسه جمعا میشه 240 تا اگه این روش هم نشد با ریموت آپلود بریزید رو سرور ایران آپلودبوی بعد دانلودش کنید
نقل قول:
چیز گفته... من خودم مخابرات دارم داره شب تا صبح فقط از سرور خارجی میگیره ! کجاشو محدود کرده ما ندیدیم! شما تعداد کانکشنهای IDM وقتی میخوای دانلود کنی بذار روی 32 سرعت بهتری بهت میده
اگر هم درست نشد در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازشون شکایت کن
وظیفشونه سرعتی که خریداری کردی بهت بدن!
ســرت کلاه گذاشته :n02: من خودم از سایت X که یکی از سایت های بزرگ و عالی فیلم و سریال اکانت دارم ، سروراشم همش خارجینقل قول:
سرعت ام 1 مگه فیکس 120 میده شب و روز ، مخابرات محدودیت کجا بود از این چیزا بلد نیستن :n08: