چی میگی!!! من تو فکر های وب بودم برم اونجا شما که کلا نا امیدمون کردی کدوم منطقه هستی؟چی بگیریم خوبه الان؟نقل قول:
Printable View
چی میگی!!! من تو فکر های وب بودم برم اونجا شما که کلا نا امیدمون کردی کدوم منطقه هستی؟چی بگیریم خوبه الان؟نقل قول:
من هنوز مشکل Shopping Error رو دارم :|نقل قول:
جالبه .. الان متوجه شدم // چون قبلا از 2020 سایت مخابرات برای شارژ استفاده نکردم ..
درگاه سایت 2020.goldnet.ir برای خرید شارژ ماهانه و یا گیگ : بانک پارسیان
درگاه سایت 2020.goldnet.ir برای خرید شارژ ماهانه و یا گیگ : بانک ملت
که الان پارسیان Down ءه .. و ملت درسته میتونید اقدام کنید :) .. چند ماه اضافه شد ..
تمدید طرح بعثت واسه زمان پس چرا بر نگشته:n27: بچه هایی که ظطرح بعثت دارین هیچ کدومتون تمدید طرح زمانی بعثت فعال نیس:n13:
کسی میدونه طرح خانواده سرعتش چقدره؟
نه برای منم تمدید زمانی فعال نیست(طرحم بعثت است)نقل قول:
منم بعثتم تمدید زمانی رو برداشتن بر خلاف قرارداد. توی قرارداد طرح بعثت که امضا کردم 3سال پیش زمان مدیر قبلی نوشته بود مشترک هر زمان بخواهد می تواند نسبت به تمدید زمانی اقدام کند.حالا اینا زدن زیرش. اون زمان که تمدید زمانی همه طرحهای طلایی و برنزی و....رو برداشتن بعثتو نتونستن بردارن بخاطر همین بند قراردادش. حالا از بی اطلاعی کاربرا سواستفاده کردن اینقدر پررو شدن.اگه همین موضوع قراذدادو اعتراض کنیم میفهمن ما اونقدرا بی اطلاع نیستیم که هر کاری بخوان بکنن.نقل قول:
همه طرح ها تمدید زمانی داره بجز بعثت
تو خود سایت مخابرات مرکزی قیمت تمدید زمانی 1مگ که بعثتم 1مگه ونقره ای نوشته 7900 و 2مگ که طلایی هم 2مگه زده 12تومان. حالا تمدید زمانی نقره ای و طلایی برگشته اما بعثت نه.
دوستان از سایت مخابرات مشهد و 195 اعتراض کنید و اگر گفتن تمدید زمانی برای طرح هایی که الان ارائه نمیشود برداشته شده بگید پس چرا طلایی و نقره ای پاییزه که ارائه نمیشود تمدید زمانی دارد.همچنین در قرارداد طرح بعثت تبصره ای دارد که اجازه تمدید زمانی را میدهد.