چی کنم که گولم زدن اولش گفتن تا 2 مگ باز میزاریم ولی این حرف به عمل تبدیل نشد.......... 20 روز دیگه تموم میشه و جمع میکنم و میپیوندم به جمع شاتلی ها :n02:نقل قول:
چی کنم که گولم زدن اولش گفتن تا 2 مگ باز میزاریم ولی این حرف به عمل تبدیل نشد.......... 20 روز دیگه تموم میشه و جمع میکنم و میپیوندم به جمع شاتلی ها :n02:نقل قول:
شاتل قروبن سرویس می ده؟ :n22::n22:نقل قول:
اینم 512 نامحدود ما .... خطم 2.6 بیشتر آپ نشده ... خط هر چقدر آپ بشه با همون سرعت دانلود میکنه ... :n02: از محدودیت های اکانتینگ این چیزا خبری نیست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نده؟؟؟؟؟ :n07: هر شرکتی که به فکرت خطور کنه اینجا سرویس میده :n09::n05:نقل قول:
دوستان من نامحدود 512 مخابرات دارم
سوال: من میخوام سرعت دانلودم رو 300 این حدودا باشه حجمی هم میخوام از کدوم شرکت بگیرم که حجمی با این سرعت بهم بده به نظرتون اسیا تک خوبه ؟؟
من شنیدم 512 آسیا تک روزانه تا 700 تا از سرور های داخل میده اگه از سرور داخل دانلود دارید و از شبانه استفاده ندارید آسیاتک میتونه خوب باشه گرچه شرکت خوبی نیست اینطور که کاربراش میگننقل قول:
انتخاب هاتون میتونه این ها باشه:
شاتل
پارس آنلاین
های وب
اسیاتک روزانه صبح و ظهر خوبه شب سرعت میاد پایین ولی بازم خوبه ، ولی انقد فاکتورای دیگش مزخرفه که ادمو روانی میکنه....نقل قول:
حذف شود لطفآ