سلام
نمیخواستم بگم؛ از ترس اینکه دوباره خراب نشه. من دو سه روزه که سرعتم خیلی خوب شده.
فکر کنم خطهاشون قاطی کرده. الآن در ساعت رایگان دارم با سرعت بالا دانلود میکنم.
قبلاً تو این ساعت حکم دایال آپ را داشت.
Printable View
سلام
نمیخواستم بگم؛ از ترس اینکه دوباره خراب نشه. من دو سه روزه که سرعتم خیلی خوب شده.
فکر کنم خطهاشون قاطی کرده. الآن در ساعت رایگان دارم با سرعت بالا دانلود میکنم.
قبلاً تو این ساعت حکم دایال آپ را داشت.
خیلی ممنوننقل قول:
فقط اینکه ecare قدیمی متاسفانه واسه من هیچ رقمه باز نمیشه!واسه شما باز میشه؟
خیلی ممنون (مثل اینکه دوباره وارد لیست تایید پست شدم!دو پست قبلیم بدون تایید رویت شد ولی از دیروز پست اخرم تایید نشده چرا؟)نقل قول:
فقط یه مورد من ساکن اهوازم مودم الان 3 روزه درجای قبلیش که 3 چراغه بود تبدیل به 1 چراغ شده و با جابه جایی هم تغییری نمیکنه و معمولا بدون استفاده 1 چراغش شروع به چشمک زدن میکنه!ایا این کم شدن خود به خودی سیگنال در مبین نت عادیه و پیش میاد؟
همچنین شدت سیگنال -82 هستش و 75 و بهتر نیست و نویز هم 19 هستش میخواستم ببینم فرق مثلا -82 با 75 یا 70 چقدره؟روی پینگ تاثیر میزاره یا تایم اوت رو بالا میبره یا سرعت نوسانی میشه؟
مرسی
سلام دوستان
من خطم فیبر نوری هستش میخواستم وایمکس بگیرم، دانلودر هم نیستم، ولی سرعت برام خیلی مهمه، چه سرویسی بگیرم بهتره که باهاش بشه oovoo و skpype به راحتی انجام داد؟
اصولا سرویس بالای 128 به خونه میدن؟
مرسی
فکر میکنم سرویس 1 مگ با ماهی 4 گیگ ترافیک (به قیمت 25200 تومن) مناسب باشه. البته برای تماس های صوتی 128 هم کافیه، اما برای تماس ویدئویی بهتره حداقل 1 مگ بگیرید. قیمت هر گیگ ترافیک اضافی این سرویس 8 تومنه. 2 مگ ماهانه هم با ترافیک دو گیگ به قیمت حدود 17 تومن ارائه میشه که خیلی ترافیکش کمه اما سرعتش به حدود 3.5 مگ هم میرسه. قیمت ترافیک اضافی این سرویس هم 12 تومنه که خیلی بالاس.نقل قول:
سرعت های بالای 128 هم به راحتی قابل تهیه س. کافیه یک کارت دانشجویی، جواز کسب یا نامه ی شرکت ارائه کنید.
از آدرس زیر استفاده کنید. مشکلی نداره:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوسان سیگنال طبیعی نیست (در صورت ثابت بودن مودم)، مگه اینکه در مرز پوشش باشید که تو این مناطق نوسان زیاده. برای تقویت سیگنال از فویل آلومینیوم استفاده کنید. مؤثره. اگر بالکن دارید، مودم رو تو بالکن بزارید.
قدرت سیگنال تأثیر چندانی روی پینگ نداره، ولی به شدت بر روی سرعت آپلود اثرگذاره (تجربه ی شخصی من اینه).
بچه های اهواز سرعتتون بهتر نشد؟ الان روز سومیه که سرعت افتضاحه. دیشب هم رفتم رو دو مگ ولی سرعت روزانه به زور به 50 میرسه
اقا با 2 مگ چجوری سر میکنید.... گیگی 12 تومنه.... سخته به خدا.... نا محدود بهترهنقل قول:
اون موقع که پست رو زدم باز می شد الان برای من هم باز نمیشهنقل قول:
برای شما باز میشه این آدرس؟ فکر کنم اصلاحش کردن باز نمیشه دیگهنقل قول:
باز میشه دوست عزیز، مگر اینکه آی پی شما ایرانی نباشه. همین الانم مجدداً تست کردم.
نقل قول:خیلی ممنون از پاسختون!سعی کردم توی بالکن بزارمش به 2 یا 3 چراغ میرسه ولی ثابت نیست!تو نقشه مبین نت هم قبل از خرید چک کردم و من در مرکز پوشش هستم ولی از 3 چراغ الان مدتیه رسیده به 1 چراغ در اتاق که فکر میکنم از سیگنال دهی دکل ها باشه!نقل قول:
پینگ من با داخل ایران 150 هست حدودا و با خارج از ایران 450!فکر کنم رنج پینگ شما بهتر باشه درسته؟
ecare باز هم باز نشد واسه من حتی با یه خط adsl هم تست کردم نشد نمیدونم چرا