این تقریبا مهمترین دلیل من در جواب شما که میفرمایید چرا برای این تستها اصرار دارید.پی سی ورلد و تعداد کاربرانش در تاپیک صبانت چند صد برابر کل سایت من و تعداد کاربران سایت من است و محل خوبی برای به دست آوردن یک نتیجه گیری کلی.
قطعا کسی مجبور نیست شبانه تک لینک دانلود کنه این کاملا درسته.اما قطعا کسی هم مجبور نیست شبانه چند لینکو با هم بزاره برای دانلود.مثل خود من که کمتر برام پیش میاد چند لینکو با هم زیر دانلود بزارم.و اینجاست که سرعت دانلود تک لینک اهمیت پیدا میکنه.تازه فرض رو بر این میگیریم همه بدون اسنثنائ از روش دانلود چند لینک همزمان استفاده میکنند بازم دونستن سرعت تک لینک صبانت 12 مگ چه ضرری داره؟ضمن اینکه هستند اساتیدی که سرعت دانلود واقعی رو سرعت دانلود تک لینک اونم با یک کانکشن میدونن یعنی شما دانلود منیجرت رو بزاری روی حالت 1 کانکشنه.که البته اون دیگه به درد کلاسهای درسی میخوره و من یا دوستانی که کارمون دانلود کردنه سرعت تک کانکشنه واسمون اهمیتی نداره.فقط خواستم بگم هستند کسانی که سرعت دانلود واقعی رو چنین چیزی میدونند که البته من باهاشون مخالفم.البته اون بحث تخصصی جدایی میخواهد که اینجا جاش نیست.
مطمئن باشید از صبانت عزیز هیچ بدی ای نمیخواهم بگم مگر اینکه با دلیل و مدرک خلافش ثابت بشه.همین بس که سرعت چند لینک صبانت واقعا عالیه و اینو دیگه عملا توی همه صبا نتیهای دور و برم دیدم و از این بابت للاهن صبانت تکه و عالی.اما خیلی از دوستان میخواهند سرعت تک لینک صبانت رو هم بدونند خصوصا از سرورهای خارجی.چون خیلیها هستند که اصلا از روش چند لینک دانلود استفاده نمیکنند و براشون مهم سرعت تک لینک هستش.من میخواهم با دلیل و مدرک به یک جمع بندی کلی برسم و کاملا بیطرفانه نتیجه ام رو اعلام کنم و اسم عزیزانی هم که در این تست شرکت کردند اعلام میکنم تا همه چیز شفاف بشه.شما هنوز مثل اینکه خیال میکنید من با صبانت بیچاره پدرکشتگی دارم.نه آقا از این خبرا نیست.اتفاقا برای دانلود شبانه اونم به روش چند لینک بهترین isp کشوره.حتی به صورت تک لینک هم برای من خوب هستش و از بقیه بهتره.اگر تقریبا به 30 صفحه قبل برگردید یک دوستی بودن که به خاطر اینکه من از سرعت دانلود شبانه صبانت تعریف کرده بودم کلی باهام کل کل کرد و کار یک کمی به جاهای باریک کشید.ایشون میگفت چرا الکی از صبانت تعریف میکنی.فکرکنم جناب sleeplessness اون جریان رو یادشون هست.اسم کاربری اون دوستمون هم اگه اشتب نکنم 3274 یا همچین چیزی بود.خودتون در صورت علاقه میتونید پیدا کنید بحثهای ما دو تا رو.خلاصه من دنبال هیچ چیزی جز یک سری تستهای واقعی نیستم.و به درخواست برخی دوستانم میخواهم سرعت تک لینک دانلود شبانه صبانت رو در ساعات مختلف به دست بیارم.هر کسی هم مایل نیست خوب شرکت نمیکنه.زوری که نیست داداشم:n02:.اما جالب اینجاست تو این تاپیک از صبانت تعریف میکنی بهت گیر میدن.بعد میای یک تستی رو میزاری بهت میگن نکنه میخواهی صبانت رو بد جلوه بدی.!!!!!:n13:آخه کسی که خودش صبانت داره چطور میخواهد بیاید بگوید صبانت بد است.شما آیا تا به حال حتی دیدی من تو این تاپیک یا جای دیگه حتی گفته باشم میخواهم پورت صبانت رو تخلیه کنم.اما اگر تاپیک آسیاتک رو دیدیه باشی واسه اون این حرفو زدم.چون میخواهم جاش صبانت بگیرم:n02:تازه با اومدن خط سومم اون رو هم میخوام صبانت بگیرم:n04::n02:اون حرف دوستمو قبول دارم که بدجور معتاد اینترنت شدم:n02:.باز هم در نهایت ما مخلص همه دوستانمون و شما هستیم:n16: