:n13: یعنی کی قراره اجرا بشه؟؟؟:n13:نقل قول:
Printable View
:n13: یعنی کی قراره اجرا بشه؟؟؟:n13:نقل قول:
سرعت اینرنت 2مگ من 220 KB ,آیا این سرعت درسته؟؟؟باید چیکار کنم؟؟؟
اولش که یه فایلو شروع میکنه خوبه(250) ولی بعد 20 ثانیه میاد رو 220!!!
مشکل از شما نیستنقل قول:
مشکل از خود مخابرات هست
برای من هم همینطوره
مخابرات از چند سال پیش به همین سیستم هست درست هست جای نگرانی ندارهنقل قول:
ممنون از شما :n16:نقل قول:
پکت لاست یعنی چی ؟ توی ایون تصویری که من گذاشتم ، چند عدد بود ، پینگ کدوم رقم هست ؟
با یاهو یک فایل صوتی حدود 3 مگ رو تنوستم آپلود کنم ولی مثلا فایل ویدئو بیشتر از این حجم رو تا یک سوم آلود میشه بعد متوقف میشه میره از اول دوباره شروع می کنه . سرکار می گذاره آدم رو
از فیلتر شکن استفاده نمی کنم برای باز کردن سایت های ف ی ل ت ر شده از پ ر اکسی آی پی فایرفاکس استفاده می کنم
برای ایمیل یاهو گوگل کروم رو هم تست کردم جواب نداد
این مشکل ایمیل یاهو از زمانی پیش اومد که یاهو ایمیل رو به ورژن جدید آپدیت کرد از اون موقع به بعد این مشکل رو دارم . فکر کردم بخاطر کندی سرعت با دایل آپ هست . یک دلیل اصلی که رفتم دنبال گرفتن ای دی اس ال این بود که فکر کردم اگه سرعت بیشتر بشه این مشکل ایمیل یاهو برام برطرف بشه که متاسفانه هنوز همون آش و همون کاسه است
خیلی ممنون از راهنمایی شما :n16:نقل قول:
رفتم اینجا ، برای من نوشته :
حجم ترافیک : نامحدود
حجم مصرفی : 2.4 گیگ
13 مرداد خط دایر شد ولی تا دو روز کانکت نبودم چون از طرف خود مخابرات هنوز وصل نشده بود . بعدازظهر 15 مرداد کانکت شدم
آیا این دو روز در هزینه تاثیر زیادی داره ؟ ارزشش رو داره که به مخابرات بگم ؟ زنگ بزنم 2020 کافیه یا باید حضوری برم این دو روز رو بهشون گوشزد کنم ؟
منم امروز 2 مگم وصل شد چه پینگی داره پسر..با اصفهان 1 میلی ثانیه..خوراک فقط بشینم بازی COD بکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اروپا هم بد نیست 105 میلی ثانیه:
ساعت 8 نیم درخواست دادم ساعت 9 وصل شد
هزینه خیر از روی که وصل بشـه هزینه میاد رو قبض :n16:نقل قول:
اطلاعات توی اینترنت به صورت بسته های کوچیک "داده" که بهش "پکت" میگن منتقل میشه....نقل قول:
مثلاً وقتی شما یه فایل 100 کیلوبایتی رو از طریق اینترنت میخوای بفرستی این فایل به 100 تا بسته ی 1 کیلوبایتی تبدیل میشه بعد این بسته ها یکی یکی به اون مقصدی که شما می خواید ارسال میشه....
به دلایل مختلف بعضی از این پکت های ارسالی ممکنه به مقصد نرسن.... به درصدی از پکت ها که توی راه گم میشن میگن پکت لاس....مثلاً وقتی 1 در صد باشه یعنی از هر 100 تا پکت یکیش به مقصد نمیرسه.....
در مورد پینگ....
پینگ زمان لازم برای رفتن و برگشتن یکی از این بسته به یه مقصد مشخص(همون ip که توی دستور مشخص میشه) هستش.... این عددش همونیه که توی قسمت time دستور پینگ میاد:
پینگ در درجه ی اول به فاصله بستگی داره... ولی زمانی که روتر های مسیر دچار congestion بشن افزایش پیدا میکنه.... به زبون ساده وقتی پینگ افزایش پیدا میکنه یعنی ترافیک شبکه در یک نقطه بیش از حد زیاد شده...کد:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=221ms TTL=40
این مشکل آپلود هم احتمالاً بدلیل اینه که کانکشن TCP زود قطع میشه.... معمولاً وقتی پکت لاس بالا باشه این حالت پیش میاد...
فکر میکنم راه حلش هم اینه که این کار رو اینقدر تکرار کنید تا موفق بشید...:n02:
سلام
قبض جدید برای ما اومده.من 1 مگ دارم قبلا حدودا ماهی 35 میومد الان شده ماهی 40.روی قبض شده حدود 80 تومن
حالا عوارض و مالیات بماند
از ابتدا تا حالا هم اصلا تغییر سرویس نداشتم.مگه قرار نبود ارزون بشه؟گرونتر هم شده که
تازه در سایت 2020 تعرفه 1 مگ رو زده 43 تومن
برای دوستانی که جدیدا سرویس گرفتند چقدر میاد؟
حالا من نمی دونم داستان چیه که هزینه اینترنت شما زیادتر شده ولی هزینه اینترنت 1مگ دوماهه من بود 86 تومن این دوره شد 74تومننقل قول:
اگر این دوره هزینه اینترنت شما زیادتر شده می تونید در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مخابرات شکایت کنید پیگیری می کنند این افزایش قیمت در فیش شما رو