داداش چندتا از بچه های اینجا ازین نامحدودا گرفتن ولی هیچ کدومشون راضی نبودن متاسفانهنقل قول:
سرعتتونو روی کمترین سرعت دانلود میبندن حق اعتراضم ندارید خیلی راحت میان میگن ما از
قبل به شما گفته بودیم و..... باز خودتون میدونید
Printable View
داداش چندتا از بچه های اینجا ازین نامحدودا گرفتن ولی هیچ کدومشون راضی نبودن متاسفانهنقل قول:
سرعتتونو روی کمترین سرعت دانلود میبندن حق اعتراضم ندارید خیلی راحت میان میگن ما از
قبل به شما گفته بودیم و..... باز خودتون میدونید
کل دانلود دیشب از ساعت 12:35 تا 6:55 ، 850 مگابایت شد !!!
سرویس 1 مگابیت !!!
cra نیست !!!
نقل قول:
شما شبهای گذشته هم دانلود داشتید ؟ وضعیت از ابتدا به همین صورت بوده ؟
نقل قول:اولا که پارس آنلاین ، حجم دزدی می کنه ؛ یعنی حدود 10 درصد بیشتر حجم میندازه.نقل قول:
دوما که در سرویسهای حجمی ، سرعت روزانه اش خوبه (البته قطعی هم داره) ، ولی سرعت شبانه اش برای اکثر افراد داغونه ! :2:
(سرویسهای نامحدود CRA هم افتضاحه)
آخه من حجم دانلودم زیاد هست این سرویس های حجمی که گذاشته حجم های بالاش نمی ارزه به نظرم من الان از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم ماهی حدود 60 تومن میدم 512 نامحدود همیشه هم آنتن میدهنقل قول:
به جز پارس آنلاین بقیه شرکت ها هم همین کارو میکنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جواب بازمانده اصحاب سپاه صحابه:
منطقه به منطقه فرق میکنه اینجا چون منطقه تجاریه روزها سرعت عمرا بالاتر از 30 بیشتر بشه ولی از غروب سرعت حداکثر میشه 128-هشت گیگ
خب یه فایل با ای دی ام بگیر تو روز ببین سرعتت تا چند میره... یحتمل سرعتت تا 240 کیلوبایت بر ثانیه میرهنقل قول:
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
نفهمیدیم اخر باید قبل از 12:30 وصل شیم یا بعدش؟؟نقل قول:
قبل از 12:30 که وصل هستیم دیگه خب چرا قطع کنیم؟؟
دوستان دیگه یه راهنمایی بکنن بخدا نیم ساعت هیچ کس رو به هیچ جایی نمیرسونه که بخواید نگید :دی
من یه بار 12:35 تا 1:05 تست کردم رایگان بود حالا باز بگید اگه باید قبل از 12:30 ریبوت بدیم...
من خودم تازگیا از ترفند استفاده میکنم و قبل از 12:30 DC میکنم مثلا 12:20 بعد 12:35 وصل میشم و تا 1:5 دقیقه دانلود میکنم بعد دوباره DC رایگان میندازه و دوباره کانکت میشم و تا 6.59 دانلود میکنمنقل قول:
یه مسئله دوستان سرعت شبانه هیچ ربطی به منطقه مخابراتی نداره میتونه اینطور باشه کهتو هر منطقه ای افرادی که سرویس های یکسان دارن رو اشتراک میزارن یعنی افرادی 128 دارن و 256 و 512 شب ها با هم سرویسی های خودشون
اشتراک میشن من الان 256 دارم که شبی نزدیک 2.5 گیگ دانلود میکنم ولی بعضی جاها مثل دوستمون Cyber سرویس 1 مگ شبی 800 مگ
البته این فرض بودا :31:
نقل قول:
نیاز نیست 1:05 دیسکانکت کنید و نیاز نیست 12:20 دیسکانکت کنید شما فقط باید 12:30 به بعد اونم نه به زمان خودتون بلکه به زمان سرور پارس انلاین دیسکانکت کنید و مجدد کانکت کنید ( معمولا 1دقیقه سرور پارس آنلاین عقب تر از ساعت سیستم هست)