[PHP]سلام
من مودم رو از یه مشترک دیگه خریداری کردم در بخش پیش فاکتورها دیدم یه پیش فاکتور مربوط به شهریور ماه با عنوان ""منتظر دريافت وصولي-فرآيند تعويض طرح اشتراكي"" وجود داره و مبلغش 87500 هست!این طرح ایا 1 مگ 6 ماهه هستش!و موردی نداره اگر من پرداختش نکنم و همون طرح ماهیانه 512 که فعلا روش هست تا چند روز دیگه که تمام میشه واسم فاکتور میشه مجددا؟
چون مهر ماه و ابان هم مالک قبلی از 512 استفاده کرده و من اگر مانده حساب رو به مقدار همون 1 ماهه 512 شارژ کنم هنگام پایان طرح دوباره همین 512 شارژ میشه یا سیستم منتظر پرداخت اون 87 تومن میمونه؟
مرسی[/PHP]
سلام
من قبلا سوال بالا رو پرسیده بودم که دوستان گفتن تماس بگیرم و مبین نت طرح رو بر میداره!تماس گرفتم و طرح 512 ماهانه رو در انتظار قرار دادن تا من پرداخت کردم و فعال شد دوباره به مدت 1 ماه اما هنوز اون طرح ناخواسته توی مودم هستش و با اینکه گفتم حذفش کنید اینکارو نکردن!
سوالم اینه که وقتی این 1 ماه تمام بشه ایا لازمه تماس بگیرم که دوباره 512 1 ماهه رو در لیست انتظار بزارن تا من پرداخت کنم یا اینکه کافیه حسابمو 10500 شارژ کنم و اتومات انجام میشه(چون تا قبل از تماس حالت انتظار وجود نداشت و فکر کنم اونطوری 10500 شارژ کنم اتفاقی نیفته و باید 87 تومن شارژ بشه تا از حساب اتومات کم بشه)
و اینکه از امروز که تا 23 ماه دیگه در بخش وضعیت کارکرد و اشتراک زده من شارژ شدم اما کماکان میزان حجم مصرفی رو 2 گیگ میزنه و میزان باقیمانده رو 0 نشون میده مگه نباید دوباره میزان باقیمانده واسه ماه جدید عدد 2 گیگ بشه؟
مرسی