خوب اکو میخریدی که شبانه هم دارهنقل قول:
Printable View
خوب اکو میخریدی که شبانه هم دارهنقل قول:
سلام دوستان
سرویس 128 نامحدود آسیاتک واسه دانلود در طول روز خوبه؟
عصر از ساعت 7 به بعد چطور؟
میخوام اقدام کنم واسه خرید ولی هنوز دو الم. اگه راهنمائی کنید ممنون میشم
سرعتاش دقیقا همونی که سرویس رو میخری به جز سرویس ها 1و2مگ که 1مگ رو 80تا 90 میچرخه و 2 مگ رو 120 میچرخه
سرعتت از 15 تا ممکنه 20 بره که فکر نکنم بره البته بستگی به مرکز مخابراتیتونم داره
سرعتای نامحدود به غیر از اون سرویس ها تقریبا ثابت هستن
بازم دوستان دیگه نظرشون رو بگن تا این دوستمون دقیقتر مطمئن بشه
بله ، ولی وقتی شبانه رایگان بشه سرعت افت دارهنقل قول:
برای من سرعت مهم تر از حجم رایگان هست
14-16 کیلوبایت...نقل قول:
پینگ 400 معمولا! بالاترم میره اما پایین تر از 360 نمیاد
در مورد کیفیت هم میتونی به صفحات قبلی بری ، همه شاکین فعلا
نظر منو بخوای 128 ویژه پارس بگیر که سرعتش تا 20 گیگ رو یک مگه یا اگه قیمت پایین تری میخوای 128 محدود صبانت بگیر که سرعتش 120-180 و شبانه رایگانشم همینه
در مورد سرویس نامحدود باید گفت که 128-256 اصلا به صرفه نیستن، درسته که ظاهرا نامحدوده اما خوبه توجه کنی که اکثرا افت سرعت داره و اگرم نداشته باشه با سرویس 128 ساعتی 40-50 مگ میشه دانلود کرد که اگه شما روزی 10 ساعت انلاین باشی و 80% این مدت در حال دانلود باشی میشه روزی 400مگ! و ماهی 12 گیگ ( که مقدار واقعی کمتر از 6 گیگ میشه) حالا اگه 128 محدود صبانت رو مثال بزنیم و سرعت شبانه 128 رو در نظر بگیریم میشه ساعتی 400 مگ و شبی حدود 1.2-2گیگ! و ماهیانه بیشتر از 20 گیگ دانلود کنی (با فرض اینکه نصف ماه شبانه دانلود نکنی و...)
دلیل اینکه 128 آسیاتک رو مثال نزدم اینه که اولا محدود آسیاتک شبا سرعتش کم میشه و حتی کمتر از اونیه که باید باشه دوما اجبار 10 گیگی داره
128 پارس هم که مشخصه!
اسیاتک هم جدیدا دیگه اشغال شده قطعی هاش زیاد شده پینگش زیاد شده در کل ل ا ش ی شده! اصلا توصیه نمیکنم! به هیچ وجه!
اهریمن جان ارامش خودت رو حفظ کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چیزیه که شده:n02: کاریش نمیشه کرد
به قول افشین خدابیامرز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
هرکسی این تستای ما رو میبینه و بعدش بیاد آسیاتک سرویس بگیره، یک بیشعور به تمام معنا است!
من رو نزدیک به 6 ماه بازی دادن ! اخر سر هم بی خیال شدم و فرار کردمنقل قول:
راهی هست با اسیاتک تو سرور خارجی بازی آنلاین کرد؟ دوستان ورژن IE10 با ENTER خط بعد نمیره؟ یا تنظیماتی چیزی داره؟!
عزیز وبگردیش هم بزور میشه انجام داد شما اونوقت میگی بازی انلاین؟:n02:نقل قول:
IE10 چند ماه پیش که کار میکردم در فروم نمیشد اینتر بزنی تا به خط بعد بری!