در کل اگه یکی از این دوتا آمپ رو بزارم با یه باکس Jbl 1000w یا بدون باکس صداش واقعا فرق میکنه که راضیم کنه با توجه به باند و پخشم؟نقل قول:
در کل اگه یکی از این دوتا آمپ رو بزارم با یه باکس Jbl 1000w یا بدون باکس صداش واقعا فرق میکنه که راضیم کنه با توجه به باند و پخشم؟نقل قول:
سلام
کیفیت آمپهای ساند چطوره ؟ بخصوص SOUNDSTREAM-PX2-580
واسه CO609 خوبه . اختلاف قیمتش با ML 100.2 حدود 170 تومنه.
کد:
Picasso Series 2-Channel Class AB Car Amplifier
RMS Power Rating:
4 ohms: 190 watts x 2 chan.
2 ohms: 290 watts x 2 chan.
Bridged, 4 ohms: 580 watts x 1 chan.
سلامنقل قول:
170 پول زیادی نیست تو این زمونه!همون audio systemرو بگیرید 100 در 100 بهتره.....
(امنظورم این نیست که ساند بده!)
هر چی بیشتر پول بدید بیشتر اش میخورید....
بهتره از یه برند بگیرید
تازه بیشتر سیستم های صوتی کمپانی bmw رو audio system میزنه.....
سلامنقل قول:
سوالتون زیادی هم کوچیک نیستاااا.......:n06:
میدونید که کل بدنه برقش منفیه و هیچ فیوزی هم جلوش نذاشتن و مستقیم از باتری به بدنست!
شما هم برق مثبت رو مستقیم از باتری گرفتید!حالا اگه فیوز نباشه و اتصالی رخ بده اوله که باتری میترکه دوما اگه محل اتصالی تو صندوق اتصالی کنه و خدایی نکرده اونجا دو لیتر بنزین باشه یا ماشین گاز سوز باشه و.........
سعی کنید سیم برق مثبت رو وقتی از یه دهنه یا یه سوراخی حالا چه تو کاپوت یا چه صندوق دور سیم تو اون دهنه رو شلنگ بذارید ودورش رو چسب بزنید چون ممکنه بر اثر فشار بعد یه مدتی روکش سیم پاره بشه و ......
کلا کار خطر ناکیه و اصلا توصیه نمیشه:n01:
اره داداش 250 برای امپ مشکلی نیستنقل قول:
تا اینجا 3500 قطعی شد
ولی این اکسسوری چیه ؟ چه مارکیش بهترینه ؟ بخدا ازسیستم سردر نمیارم لنگرود جان
دمت گرم ج سوالامو میدی ! یه مرد توی این تاپیک باشه خودتی
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4
سلام به همگی دوستان
من یه جفت co 609 plus و یک امپ M-LINE 100.2 گرفتم امروز بستم رو ماشین ( پراید هاچ بک ) که اقا حمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمت فرستادنش رو کشید ، همین جام از حمید جان بابت راهنمایای خوبش تشکر میکنم
همه چی خیلی مرتب بسته بندی شده بود و خیلی سریع هم فرستادن:n16:
باندا کیفیت عالی داره و صدای خیلی خوبی هم داره تنها مشکلی کم من دارم پخشمه که 6950 پایونیر هست و usb نمیخوره و از fm player استفاده میکنم همین باعث شده باندام نویز بده ( مثل وقتی که فرکانس رادیویی قاط میزنه :D )
نظردوستان چیه ؟ ایا میشه یه فیس دیگه جا فابریک پخش بندازم که فلش خور باشه ؟ یا باید یه پخش بگیرم ؟
سر وقت عکس هم میزارم :n01:
ممنون از همگی بابت راهنماییاشون
داداش گلم چجوری دلت اومده این باندو امپو بستی بعد با اف ام پلیر گوش میدی ؟؟؟؟ :n24:نقل قول:
با اجازه علی جان:n16:نقل قول:
سلام دوست عزیز
اکسسوری برای سیستم شما شامل سیم برق (4گیج مارک استینگر متری تومن12یا جوشکاب یزد متری 8 تومن یا کارینا متری 5تومنکه به اولویت کیفیت نوشتم و شما کلا 6.5متر نیاز دارید )/کابلشو/سیم ریموت امپ(یه سیم معمولی که نازک هم باشه مشکلی نیست برای روشن شدن امپ هنگام روشن کردن پخش 5 متر )/یه جفت ار سی ای(از 10 تومن تا 200 تومن هست یه 20 تومنیش هم خوبه)/فیوز 100 امپر یا80 امپر با هلدرش 15 تومن مارک کارینا خوبه کیکر هم عالیه/سیم بلندگو(به مقدار لازم مثلا 3 یا 4 متر کلا میشه 5تومن)
پخش مکسیدر همینه عزیز!نقل قول:
چرا مارک متفرقه خریداری میکنیید؟:n24:
(شوخی بود:n01:)
اتصالات پشت پخش رو چک کردید؟
مطمئنید فیوز سالمه؟ یه فیوز قرمز 10 امپر که جفتش نوشته room
اگه خراب شده باشه ارزش تعمییر نداره و باز هم پشتش خرابی میاره....
کلا کیفیت ساخت بالایی ندارن
سلامنقل قول:
مبارک
ایشالله تو شادیا بکوبه....
حمید اقا هم که دیگه:n12:
شما با توجه به اینکه پخشتون وردی auxداره میتونید از یه اف ام پلیر که کابل aux میخوره استفاده کنید
اینطوری دیگه از نویز خبری نیست!ولی حیف این باند و امپ که با اف ام پلیره.....
__________________________________________________ _________
اگر هم میخواید پخش بگیرید یه pioneer deh 155 که 180 تومن قیمتشه خریداری کنید با حداقل بودجه!
سلام به اساتید؟ این ار سی ای که میگین چیه؟ :n13:
زیاد از 6974 راضی نیستم ولی خب یه باند 100 تومنیه و در حد خودش بد نیست.کیفیتش خوبه اما صداش بلند نیست....نقل قول:
6990 داداش این اگهیها دست دومشو زدن 300-400
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش اینو عموم برداشته بی اجازه بسته روی ماشین خودش.روی ضبط فابریک تیبا بدون امپلی.میگه یکیش خرابه و اگه به امپ ببندی خرخر میکنه و 6974 بهم بده اینو بهت بدم و دیگه هم عوض نمیکنم اگه اینا خوب نباشه و پشیمون بشی
یه جورایی حرف زور میزنه در واقع باید از بین 2 باند خودم یکیشو انتخاب کنم....
حالا میخوام ببینم ارزش ریسک کردن داره؟
ار سی ای(rca) یه کابله ارتباطی بین پخش و امپلی فایره که یه سرش میخوره به خروجی یا خروجی های پخش و یه سر دیگش هم میخوره به ورودی یا ورودی های امپلی فایر:نقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]