دومی رو نفهمیدم ولی اوولی همچین چیزی نیست شما یه ارتش خوب داشته باشی ( هم دفاعی هم تهاجمینقل قول:
برای اینکه ممکنه بهت حمله کنه) می تونی حمله کنی...
Printable View
دومی رو نفهمیدم ولی اوولی همچین چیزی نیست شما یه ارتش خوب داشته باشی ( هم دفاعی هم تهاجمینقل قول:
برای اینکه ممکنه بهت حمله کنه) می تونی حمله کنی...
زیر 7000 هم میتونی نوبل کنی ولی ارزششو نداره.حالا سعی کن هر چی نوبل میکنی زیر 5000 دیگه نباشه .گرنه خیلی طول میکشه بخوای خودت بسازیش.نقل قول:
اگر خودت امتیازت 7000 بشه میتونی راحت به فکر نوبل کردن باشی.داشتن یه ارتش تهاجمی قوی یادت نره.
منظورت ما دو تا هانيباله؟:31:نقل قول:
آقا این بحثو تموم بکن.تروی الان توی 12 نوبل شده و کاری نمیشه باش کرد.ولی توی 12 امیدوارم بتونه خودشو حفظ کنه.چطور انقدر سریع نوبل شدش؟
من که اعتراف کردم
دومی هستم
شبیه سازی کردم
خيلي ممنون از دوستان
مشكل اين كه اطراف من اصلا بالاتر از 6000 نديدم يا كمتر يا جزو يك گروه عضو هستن كه نميتونم بهشون حمله كنم
ولي حتما خودم قوي ميكنم سي مي كنم خودم به 9000 پويت برسونم
راستي من تا حدودي الان ديگه تو ورلد 10 خوب شدم هر كس كمك خاص بگه اگر توانستيم حتما كمك ميكنم
اين هاني وال هم 2 نفر يكي اصلي يك هم نميدونم چطوري توانسته يك يوز دقيقا مثل اون يكي بسازه من به مديران خبر دادم الان ميان حسابش ميرسن
و من دوباره اعتراف میکنم
من دومیه هستم تقصییر منه ؟
انگار بالاخره مشکل 2تا هانیبال رفع شدش.
مصطفی طرف رو نوبل کردم صبح.اول اسکات کرد همشون کشته شدن.بعدش با 1000 تا اسپیر و 1000 تا سورد و 300 تا آکس حمله کرد که بازم همشون کشته شدن بعدش مرتیکه احمق با یه نوبل با 13 تا آکس و 7تا ال سی فرستادش.نمیدونم خر خنگ چه فکری پیش خودش کرده بودش.نوبلشو کشتم(اینایی که دارم تعریف میکنم همه از روی ریپورتا هستش وگرنه من که خواب بودم اون موقع)
بعد که بیدار شدم و قضیه رو دیدم باید میرفتم مدرسه.از فری درخواست کردم و سیترش کردم و بعدش اون روستا رو برام نوبل کرد.ولی یه خروار تیکه طبق معمول بارم کرد که چرا بدون سرباز کافی بازی میکنی.
من هم دارم یه روستا رو نوبل میکنم.نقل قول:
کلیرینگ اتک رو که فرستادم شانس تقریبا منفی25 بود.
تمام نیروهای اون کشته شدن.تقریبا تمام نیروهای من هم نابود شدن.
فقط چند تا دونه اکس و ال سی زنده موندن.
خلاصه نوبلمن رو با هزار سلام و صلوات دارم با چند تا شمشیرزن میفرستم.
اگر طرف ساپورت بشه صد در صد نوبلمن من کشته میشه.
تا حالا لویالتی به 50 رسیده.