سلام به همگی....
یکی از دوستان یه psp 2000 slim کپی خور دائم داره ... کاملا تمیز هست ... هر کی خواست پیغام خصوصی کنه!!!
قیمت هم 175 تومن
سلام به همگی....
یکی از دوستان یه psp 2000 slim کپی خور دائم داره ... کاملا تمیز هست ... هر کی خواست پیغام خصوصی کنه!!!
قیمت هم 175 تومن
خب؟ کردم...
دانلود شد واندر جان !
اونجور که فایل readme گفته :نقل قول:
هر چی تا الان ریختی تو پوشه ی GAME پاک کن
این فایل رو به اضافه ی اون دو تا فایل قبلی دانلود کن
PSP 3.52 Firmware Update
خب :کد:http://www.psp-hacks.com/file/1209
فولدر M33CREATOR را در آدرس زير در مموري استيك كپي كن: (همون حجم کمه)
ms0:/PSP/GAME150
فایل بالا رو که دانلود کردی به 352.PBP تغییر نام بده و تو ادرس زیر کپی کن
ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR
اون فایل 17-18 مگی رو هم که قبلآ دانلود کردی به 150.PBP تغییر نام بده و تو پوشه ی بالا بریز
در محيط XMB به منوي Game سپس Memory Stick برو و 3.52M33 CREATOR را اجرا كن. بعد از انجام كار از شما ميخواهد كه دكمه ضربدر را بزنی. سپس به محيط XMB باز ميگردد.
اين مرحله ممكن است كمي طول بكشد، بنابراين وسط كار PSP را خاموشنكن.
دوباره به قسمت Game سپس Memory Stick برو و 3.52M33UPDATE را اجرا كن. از شما ميخواهد كه براي ادامه كار دكمه ضربدر را بزنيد، اين كار را انجام دهيد و منتظر شويد تا مراحل كار كامل انجام شود در اين مرحله به هيچ عنوان مموري و يا باطري را خارج نكنيد و يا PSP را خاموش نكنيد.
بعد از اتمام مراحل كار از شما ميخواهد كه ضربدر را بزنيد. اين كار را انجام دهيد.
اقای واندرفول فایل 13 مگی رو دیشب دانلود کردم حالا چیکار کنم لوتی؟!:40:
اقا نشد...:41:دقیق انجام میدم باز موقع اجرا تو دستگاه میگه :41:this data is corrupted
سلام.نقل قول:
سلام به همگی....
قیمت هم 175 تومن
دوست عزیز اینجا که جای این بحث ها نیست. پ.خ بدید تا سایت های مخالف رو برای فروش بهتون معرفی کنم.
این باید جواب بده یه بار دیگه چک کن
ویرایش :
پست بالا رو از اول بخون
به خدا نمیشه ... چندبار ریختم باز اجراش نمیکنه...چیکار کنم؟؟ به فریادم برس مهندس !:41:
اوه اوه اوه.... واندر جان منظورت از محیط xmb چیه؟؟ کجاست؟؟ فکر کنم مشکل همینه...من پی اس پی رو روشن میکنم میرم تو گیم مموری استیک!!! غلطه؟:18: