کسی 10 مگ داره؟سرعتش چنده؟:n13:
Printable View
کسی 10 مگ داره؟سرعتش چنده؟:n13:
سلام دوستان. امروزم مهلت سرویسم تموم میشه و یا باید تخلیه کنم یا تمدید.
حالا به نظر شما با این اوضاع سرویس ها حتی شبانه رایگان هم نداره! شما چه پیشنهادی میکنید ؟ کدوم سرویس رو برای این ماه تهیه کنم ؟
سرویس تخلیه رو انتخاب کن:n02:نقل قول:
امروز از مخابرات بهم زنگ زدن گفتن امروز مهلتش تموم میشه. دستشون درد نکنه اینگار خودشون هم دلشون میخواد زودتر تخلیه کنیم.:n02::n09:نقل قول:
من به هوای تخلیه سرویس آسیاتک دوستم فکر کردم برا اون زنگ زدن و منم گفتم سریع تر تخلیه کنن. :n02:بعد که فهمیدم برا من بود دوباره زنگ زدم گفتم نه من نمیخوام تخلیه کنم.:n02:
حالا به جز تخلیه بقیه بدرد نمیخورن ؟ فورا ترافیک تموم میشه/
مخابرات دوباره پهنای باند کم اورده نمیشه دقیق گفت چه سرویسی برداری چون روز به روز داره سرعتا رو کاهش میدهنقل قول:
فعلا تخلیه نکردم. الانم سرویس 1مگ - 5گیگ رو تمدید کردم. سرعت دانلود 135 هست.نقل قول:
این ماه دیگه گفتم دانلود نکنم. ببینم میتونم تا آخر ماه این 5گیگ رو نگه دارم.:n09:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
512 نا محدود فن آوا ماهانه 27 تومن :دی تازه بماند خطم نویز هم داره اسپلیتر ندارم :دی
سلام. تا الان فکر میکنم حدود د 200 تا 300 مگی مصرف داشتم. ولی تو پنل قسمت ریز مصرف فقط نوشته 11 مگ مصرف شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قضیه ش چیه؟
فراز جان خوشحال نباشنقل قول:
فن آوا سرویس های نامحدودش رو گرون کرد ، پنل رو چک کن :n16:
:O آره الان منم دیدمممم چیکار کنیم......10 تومن بیشتر شد......مسخره شد بابا......اگه اینجوری بشه که ماه بعدی 512 ترافیگ 5 گیگ میگیرم که سرعتش 220 هست واسه شبانه خوبهنقل قول: