نقل قول:
از تجهیزات مخابرات میتونه باشه از تجهیزات شرکت هم میتونه باشه
خود شرکت هم میتونه دستکاری کنه snr البته ممکنه از عمد این کارو نکنه ولی خب اتفاق میفته،همانطور که برای منم اتفاق افتاده
Printable View
نقل قول:
از تجهیزات مخابرات میتونه باشه از تجهیزات شرکت هم میتونه باشه
خود شرکت هم میتونه دستکاری کنه snr البته ممکنه از عمد این کارو نکنه ولی خب اتفاق میفته،همانطور که برای منم اتفاق افتاده
صبانت و همارا سیستم و های وب هیچ کدوم نمیتونن بالای ۲ مگابیت بهم سرعت بدن.نقل قول:
زنگ بزنم مخابرات؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
الان شما مشکلتون چیه؟مشکل اینه که بالای 2 مگ نمیبندن یا مشکل اینه که نویز دارید؟نقل قول:
کدوم مشکل شماست؟
رو ۲ مگ سر خط و خونه اس ان آر ۱۸ هست. رو ۴ مگ میاد رو ۵ و عملا غیر قابل استفاده میشه.نقل قول:
با توجه به این که line attenuation خطم ۴۸ هست اصولا باید ۴ مگ رو راحت بگیرم
ممکنه به خاطر تحهیزات شرکت باشهنقل قول:
دوستی میگفت تجهیزات شرکت هم در snr تاثیر داره پس شما شرکت عوض کنید برید مثلا پارس یا صبانت
اگر سر خط هم تست کردید و دیدید snr تغییری نکرده یا از تجهیزات مخابرات یا شرکتی که ازش اینترنت میگیرید
اینم بگم مخابرات فقط مسئول بوق تلفنه همین،اگر خش خش کنه یا بوق نداشته باشه فقط میاد درست میکنه و گرنه بهش بگید snr 5 شده اصلا میگه به من ربطی نداره به شرکت بگو
با سلام
پس از مدت ها میخوام از شاتل کوچ کنم های وب فقط یکی دو تا سوال دارم
1 سرعت شبانه ایا متاسب با سرعتی که میگیریم ؟
2 شبانش اگر زیاد دانلود کنیم محدود میکنه مثل شاتل ؟؟
با تشکر
1- حداکثر سرویسی که شبانه رایگان داره سرویس یک مگ هست و سرعت شبانه برای تمامی های وب داران در سراسر ایران برای سرویس 1 مگ برابر با حداکثر 256 کیلوبایت بر ثانیه هست. حداکثر حجم قابل دریافت در هر شب 2.5 گیگ و در هر ماه 75 گیگابایته. 2- خیرنقل قول:
گوشی های تلفن خونه تون رو از پریز قطع کن و با یه مودم دیگه هم تست کننقل قول:
این اختلاف اس ان ار بین دو سرعت منطقی نیست
مشکل از داخل خونه است باحتمال زیاد
چک کن سیم تلفن از کنار برق رد نشده باشه
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
امروز بیماری The connection was reset پیدا کرده های وب.
سر خطم همینطوریهنقل قول: