معلومه از اون خوره های دانلود هستی(تا 6:59 دانلود کردی):31:نقل قول:
Printable View
معلومه از اون خوره های دانلود هستی(تا 6:59 دانلود کردی):31:نقل قول:
سلام .
میشه یکی دقیقا توضیح بده علت اینکه یه سری سرعت روزانه و شبانه خوب دارند و بقیه نه چیه ؟ خلوت بودن مخابرات به چه معناست یا مثلا تعداد متقاضیا تویه یه منطقه زیاد باشه سرعت یوزرها کم میشه
من توی منوی وایرلس غیر از خودم 6 الی 8 تا مودم دیگه هم هست (البته نمیدونم از کدوم ای اس پی هستن ) و سرویس 128 محدود 2 گیگ دارم سرعت روزانه و شبانه اکثر مواقع یکی هست غیر از هفته ای تقریبا 2 روز
تهران مرکز مخابراتی توحید البته خونمون به مرکز مخابرات تقریبا نزدیکه ولی به ای اس پی نمیدونم
اونایی که سرعتشون خوب نیست مودم شون رو از پارس گرفتن ؟ (والله بعید نیست اگه مودم ازشون نگیرین لج کنن و سرعتتون رو محدود ببندن ) یا مثلا قبلا سیم تلفن ما از توی سیمهای برق عبور داده شده بود که من یه سیم جدا از دم در کشیدم به خونمون ممکنه اینم تاثیر داشته باشه روی نویز
اینم گزارش دانلود هفته ی اخیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید حق با دوستان باشه که پارس حجم دزدی میکنه ولی من که تست کردم یه بار کم حساب میکنه یه بار زیادتر ...
حالا به یه نرم افزار احتیاج دارم که دقیقا حجم استفاده شده بعد از هر دوره کانکت و دیسی رو نشون بده من networx الان رو وینم نصبه du meter و bwmeter رو هم دیدم ولی جایی رو پیدا نکردم که حجم استفاده شده بین هر دیسی و کانکت رو نشون بده حالت ساعتی روزانه هفتگی ... نشون میده
به خاطر همین ماهم وسوسه شدیم بیایم پارس آنلاین ولی نمیدونم چرا با ما سر ناسازگاری داره ! :18::41::41::41:نقل قول:
من روزا سرعتم خوبه ولی دانلود شبانه ام خیلی افتضاحه :41::41: ( شبی حد اکثر 500 مگ ) :41::41::41:
خدا ازشون نگذره :37:
نه مشکلی نداره به اون صورت ولی برای من وقتی سرعت روی 194 ثابت هست وی / پی / ان رو که وصل میکنم میشه 183نقل قول:
بیا عزیر اینم تهران فقط پینگ بهتر میشه چون چسبیده به سرور هستم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 نامحدود
سرعت افتضاح هست من نمیدونم ولی اگر شما هم نامحدود داری سرعت خوبی داری
سلام، اینجا کسی از تهرانپارسمرکز مخابراتی عاطف هست؟ میخوام یه سرویس یه مگ با حجم دو گیگ از پارس آنلاین بگیرم، سرعت دانلود تو شب و روز چه جوریه؟ ممنون میشم جواب بدین:11: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز. برای بیشتر اعضا همینجوریه و بیشتر از یک گیگ نمیتونن دان کنن.نقل قول:
معمولا کم پیش میاد که افراد اینقدر دانلود شبانه داشته باشن . حتی اکانت خود من خیلی وقت ها 200 مگ یا 100 مگ دانلود شبانه میکرد. اونم تا ساعت 6 و 59 دقیقه.
وصعت خوبه ها :31::21: چه طوری ؟ با همون روش های نا درست که به دیگران توصیه نمیشه ؟ :31::27::21:نقل قول:
واضح نیست !نقل قول:
وضعیت سرویسم داغون بود : از یه طرف دزدیهای پارس آنلاین :2: کلافه ام کرده بود (حدود 10 درصد بیشتر حجم مینداخت) ، از طرف دیگه سرعتم رو میاوردن پایین و هر بار هم یه بهانه واهی میاوردن. کار به جایی رسیده بود که دیگه ارزش نداشت کامپیوتر رو شب روشن بذارم. آخرشم گفتن: "کاری از دستمون ساخته نیست. همینه که هست!"
رفتم قراردادم رو فسخ کردم :21: و الی آخر. :31: