سلام
من قراره تبریز ساکن بشم و از شرکتهای مختلف اینترنت اونجا اطلاعی ندارم
کدوم یک از شرکتها برای اشتراک حجمی دانلود رایگان بهتری داره؟
و اینکه برای گرفتن اشتراک نامحدود کدوم یکی سرعت بهتری برای وبگردی و دانلود داره ؟
Printable View
سلام
من قراره تبریز ساکن بشم و از شرکتهای مختلف اینترنت اونجا اطلاعی ندارم
کدوم یک از شرکتها برای اشتراک حجمی دانلود رایگان بهتری داره؟
و اینکه برای گرفتن اشتراک نامحدود کدوم یکی سرعت بهتری برای وبگردی و دانلود داره ؟
ممنون از شمانقل قول:
این سرعت هایی که نوشتین مربوط به ساعات رایگان (2 تا 8) هستش؟
همارا سیستم همون مخابرات هستش؟
همارا در ظاهر همون مخابراته ولی سرعتا و سرویس دهیشون یکی نیست!نقل قول:
وقت ثبت نام تاکید کنید که مخابرات میخواید!(PAP مخابرات!)
بله در زمان دانلود رایگان هم 10 تا اینور اونور میشه!(البته بیشتر اینور میشه!:n02:)
سلام
من مگا مخابرات گرفتم ولی فکر میکنم همارا بستن
سرعت نسبت به روز خیلی کمه همین الان حدود 70-80
تو speedtest هم isp رو Information Technology Company (IT نوشته
از کجا میشه فهمید سرویس کدوم رو بستن و اگه همارا بسته باشن چیکار میشه کرد ؟ :n28:
شما نویز گیر وصل کردی؟!(البته رو خط اصلی یا به تلفن؟!نقل قول:
اگه بستی شماره تلفنتو پ.خ کن چک کنم ببینم چیه!:n06:
نویزگیر دارم که جدا به تلفن وصل شده ولی مودم مستقیم به پریز وصله snr در بهترین حالت ( ورودی ساختمان ) به 10 میرسه که تو خونه بعد از وصل کردن تلفن ( + نویز گیر ) میشه 6 !نقل قول:
با پشتیبانی چت کردم گفتم سرویس من چیه شماره رو پرسید گفت مخابرات . من از Expressleech دانلود میکنم که الان 4 تا فایل همزمان هر کدوم 90-100 سرعت میده ولی شب هرکدوم 25-30 تا
ولی فقط expressleech نیست کلا شب سرعت میاد پایین چون دیشب چنتا سایت دیگه هم تست زدم
من از سال 88 همارا داشتم اما قبل عید بدجوری ر..د و پارس انلاین هم یک ماه رایگان میداد و گرفتم بد نبود بعد سه ماهه خریدم اما قطعی های لحظه ایشش خیلی زیاد هست جدیدا سرعتش هم داغون شده!
با توجه به اینکه من انلاین بازی میکنم(PES ONLINE) و نیاز به سرویسی دارم که علاوه بر سرعت خوبش به هیچ وجه تایم اوت نداشته باشه و پینگش خوب باشه!
دوستان عزیز تبریزی پیشنهادتون چی هست؟
اینم یاهوی من لطفا کمکم کنید واسه شیرینی از سرورم یه اکانت پرسرعت میدم https راحت نت گردی کنید :دی
Yahoo ID : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخواستیم شیرینی :n02:. ایشالا خرمای فوتتون :n02:نقل قول:
فک نکنم سرویس دهنده ای داشته باشیم که تایم اوت اصلا ! نداشته باشه ولی خوب قبل عید کلا اینترنت ایران قاطیده بود :n08: . ولی در کل مخابرات درجه یک هست . مخابرات بگیرین . تایم اوتش کمتره ولی داره ! :n13: