سلام من ميخام دوربين بگيرم از مدل hx200V خوشم اومده! نظرتون چيه؟:20:
با دوربينهاي كاملا حرفه اي چه فرقي داره؟ منظور از ايزو چيه؟تو اين رنج قيمت (875 تومن) چي خوبه؟:13:
در ضمن من براي اولين بار ميخام دوربين بگيرم و به عكاسي علاقه دارم! :31:
سلام من ميخام دوربين بگيرم از مدل hx200V خوشم اومده! نظرتون چيه؟:20:
با دوربينهاي كاملا حرفه اي چه فرقي داره؟ منظور از ايزو چيه؟تو اين رنج قيمت (875 تومن) چي خوبه؟:13:
در ضمن من براي اولين بار ميخام دوربين بگيرم و به عكاسي علاقه دارم! :31:
دوربین خوبی نیست.نقل قول:
اگه کیفیت عکاسی بالا میخوای برو canon sx40 بگیر
اگه کیفیت خوب میخوای همراه با آپشن زیاد و فیلمبرداری خوب برو panasonic fz150 بگیر.
البته کیفیت عکسای کنن یکم بالاتر از پانیه ! ولی پانی خیلی آپشناش بیشترعه
راجع به hx200 زاید فکر نکن. همون hx100 هستش. فقط الکی مگاپیکسلشو زیاد کردن که باعث میشه عکسات نویزش خیلی زیاد شه. روش gps هم گذاشتن که به هیچ دردی نمیخوره. همین
سلام دوستان
بنده دوربین fuji s200 exr دارم که خیلی ازش راضی هستم
تنها مشکلم اینه که حجم و وزنش بالاست و همه جا نمی تونم با خودم ببرم مخصوصا وقتی میرم ورزش
دوربین کوچولو و جمع و جور چی پیشنهاد میدین که کیفیتش از این دوربین که دارم پایینتر نباشه؟
ترجیحا کنون باشه
این هم عکس دوربینی که الان دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه فيلم برداريش ضعيفه! :41:نقل قول:
نقل قول:hx100 هم gps و قطبنما داره.نقل قول:
کلا اگر قرار بود سونی بگیری همون hx100 رو بگیر، hx200 تقریبا همونه ولی با قیمت بالاتر:)
sx40 فیلمبرداریش برای چی ضعیفه؟ full HD میگیره و تو رزولوشنهای پایین تا 240فریمبرثانیه سرعت فیلمبرداریشه که سونی اینطور نیست. اما سونی در کیفیت فولاچدی خیلی قویه و 60فریمبرثانیه میگیره که خیلی خوبه. (کنون در فولاچدی 24فریم میگیره)
- بهلحاظ امکانات نرمافزاری سونی hx100 یک سر و گردن بالاتر از sx40 کنونه.
- سونی خودش با فشار شاتر، میتونه تصویر HDR بگیره که کنون میتونه سه عکس پشت سر هم بگیره اما در کامپیوتر تبدیل به HDR میشه(با فتوشاپ یا ...)
- سونی با استفاده از شتابسنج، تصویر پانورامای دوبعدی و یا سهبعدی میگیره (شاتر رو نگه میداری و دوربین رو میچرخونی خودش پانوراما میسازه)، اما در کنون باید دستی پانوراما بگیری (بدون شتابسنج)
- اگر دنبال امکانات زیادی، و نویز بیشتر در ایزوهای بالا (محیطهای تاریکتر) برات مهم نیست، سونی یک دوربین پر از امکاناته و السیدی بهمراتب با کیفیتتر از sx40 داره. مگاپیکسل بالاتری هم داره (16) که خیلی مهم نیست.
- اگر نویز کم تصاویر برات مهمه و السیدی دوربین رو فقط برای عکاسی میخوای، در ایزوهای بالا و شرایط نوری کمتر sx40 بی رقیبه و نویزش شدیدا کمتر از hx100 و fz150 و سایر رقباست. فیلمبرداری sx40 هم کاملا نیازهای معمول رو برآورده میکنه کیفیتش هم اصلا بد نیست.
- کنون یک لنز خیلی خوب داره که بزرگنمایی ۳۵ برابر داره که ۵ برابر بیشتر از سونیه، بهنظرم در زوم حداکثر کیفیت لنز کنون بهتر از سونیه. سنسور کنون سنسور حرفهایه و سنسور سونی نیمهحرفهایه. پردازنده کنون sx40 حتی از 600D که یک حرفهایه، قویتره و در این زمینه از سونی سرتره.
- نمایشگر سونی فقط در راستای عمودی میچرخه، اما کنون نمایشگر کاملا چرخان داره و میتونه حتی به سمت سوژه بچرخه.
در آخر، اگر عکاسی حرفهای تر درشرایط متفاوت رو میخوای، کنون
اگر امکانات نرمافزاری و عکاسی خانوادگیتر و اندکی جَنگولکبازی نرمافزاری میخوای، سونی
من hs20 دارم و به نظرم عکسهاش زیاد کیفیت ندارهنقل قول:
چون با sx40 کار نکردم میخواستم بپرسم اط فوجی من بهتره و کیفیتش بیشتره؟!(میشه یکم توضیح بدید؟)
پ.ن:کاش فوجی رو نمیخریدم!!
نقل قول:
شما که گفتی دوس داری عکاسی کنی
پس باید تمرکزت رو عکاسی باشه :31:
FZ150 پاناسونیک و SX40hs کنن مدلای خوبین :46:
امروز می خواستم hx200 رو بخرم ولی فرمایش دوستان راجع به اینکه نویز عکساش نسبت به hx 100 بیشتر هستش من رو به شک انداخت. یعنی خود سونی این مشکل رو نمیدونسته؟نقل قول:
دیدم مدل SX40hs با فرمت raw عکس نمیگیره.مشکلی ایجاد نمیکنه برای عکاسی hdr؟
با سلامنقل قول:
ميخواستم يك دوربين ديجيتال خريداري كنم به فروشگاه جمهوري رفتم هر فروشنده بك چيزي را به من پيشنها كرد.
1- كيفيت برايم مهم است
2- در محيط هاي داخل اتاق - تاريك كيفيت بالا داشته باشد.
3- با توجه به اينكه در سفر هستم از تصاوير مناظر و طبيعت عكاسي انجام ميدهم.
4- تجربه عكاسي خيلي كم در حد استفاده از دوربين زنيط دارم.
5-قيمت در حدود 500الي 600 هزار تومان .
6- گارانتي دوربين چي مناسب است.
Fuji HS20قيمت 680
Canon powerShot SX40قيمت 790
Canon PowerShot G12قيمت 860
سوني nex-3c
در خصوص دوربين سوني مدل nex چيست ايا كيفيت آن در محيط تاريك مناسب ميباشد . طبق اظهارت فروشنده سنسور slrدر اين دوربين ها طراحي شده است .
از استاتيد محترم خواهشمند است نسبت به خريد دوربين راهنمايي نمايند