به اندازه روزی که استفاده کردی حساب میشه حتی 2 روزنقل قول:
و اینکه فقط در طول ماه یک بار میتونی درخواست تغییر پهنای باند بدی بیشتر نمی شه
Printable View
به اندازه روزی که استفاده کردی حساب میشه حتی 2 روزنقل قول:
و اینکه فقط در طول ماه یک بار میتونی درخواست تغییر پهنای باند بدی بیشتر نمی شه
دوستانی که 2 مگ دارن یا فرقی نمیکنه 1 مگ...مثلا 2 ماهش میشه 160 هزار تومن 2 مگ درسته؟ بعد روی قبض با صحبت کردن مثلا میشه 200 هزا رتومان..انوقت تلفن رو قطع نمیکنن ؟ آخه یادمه تلفن بیشتر از 100 تومن میشد قطع میکردن؟
من نمی فهمم این چه اینترنت 1 مگی هست که ساعت 12:30 شب هم نمیشه توش یه یوتوب راحت دید ؟!!
قشگن 12:30 شب به بعد نت خراب میشه 1-2 ساعت بعد دوباره درست میشه :| دیشبمم همین تایم خراب شد
Play Store Android
رو دوباره فیلتر کردن ؟!
دوستانی که اینترنت 2 مگ دارن و هنوز براشون
قبض تلفن نیومده، امروز اینترنتتون هم قطع میشه:n27:
با 1818 پرداخت کنید 20 دقیقه بعد اینترنت وصل میشه
بنده ۲ مگ با هشت گیگ حجم گرفتم و حجم هم کم میکنه و بعد از چندروز هم تست کردم حجم برنگشته ضمنا طرح تابستانه استنقل قول:
من 27 روز پیش اینترنت ثبت نام کردم.تا الان وصل نشده.اگه طی چند روز آینده وصل بشه من میتونم خسارت بخوام؟؟
یعنی بگم یه چند روزی به قرارداد باید به صورت رایگان اضافه بشه؟؟؟
سلام . خیلی ممنون از شما که وقت گذاشتی و اینا رو برام نوشتی :n16:نقل قول:
من خیلی مبتدی هستم و اینا برای من سنگنینه . مثلا نمی دونم پینگ ممتد یا برای تعداد مشخصی یعنی چی ؟
دستور پینگ رو برای گوگل اجرا کردن یعنی چی ؟ من منظور از اینکار رو نمی فهمم .
ببخشید که من خیلی مبتدی هستم و سوالاتم هم بالطبع خیلی مبتدیانه است
سایت هایی که برای تست پینگ هست هر کدوم یک رقم متفاوتی میدن
این دستور ping 8.8.8.8 رو در cmd اجرا کردم این ارقام نوشته شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال من اینه که دونستن پینگ اصلا به جه دردی میخوره ؟ به هر صورت که سرعت رو مواقعی که کند هست نمیشه تغییر داد ، میشه ؟
من الان مشکلم اینه که در ایمیل یاهو فایل زیر 25 مگ رو نمی تونم آپلود کنم ، با دونستن پینگ مشکلم حل میشه ؟
در مورد تعرفه ام ، توی فرم درخواستم نوشته شده 128 ، هیچ چیز دیگری نوشته نشده
با 2020 تماس گرفتم گفتم من درخواست نامحدود کرده بودم ولی توی فرم هیچ قید نشده که تعرفه ام مربوط به نامحدود هست یا محدود
اپراتور 2020 گفت برای شما نامحدود هست چون اگر محدود بود به جز سرعت 128 ، مقدار حجم رو هم قید می کردن . پس وقتی فقط نوشه شده 128 یعنی همون نامحدود
اگه میشه یکی از پنل خودش ،قسمت خرید سرویس یه اسکرین شات بندازه :n16:میخوام ببینم چه سرویسهایی ارائه میشه