این دفعه رو فکر کنم یا کار مسی هستش یا اون داوره ... :n13:
Printable View
این دفعه رو فکر کنم یا کار مسی هستش یا اون داوره ... :n13:
چه وضشه؟ مملکته داریم ؟:|
عجب .. هر 6 مین دیسی میشه :|
یه شماره بدید زنگ بزنیم حداقل بیکار نباشیم :n25::n24:
این رو کجا بگیریم؟نقل قول:
بچه هایی که مشکل دی سی دارن بی زحمت یه تست پینگ با packet data lost بگیرن اینجا بذارن.
جلل خالق دی سی شروع شد ولی الان یوی بوق و فیس بوق بازن بدون فیتر :O
الان امروز ساعت 4.37 3 شنبه هستش. اینجا قم هستش. ای لاو یو پی سی ورد
از pingtest.net بگیر.نقل قول:
دقیقا واسه منم از دقیقه 6 شروع میشه.نقل قول:
من اینو چند هفته پیش یه جا خوندم .. الان زنگ زدم به این شماره (۱۹۵) یه شکایت دادم که اختلال تو پورت UDP هست و بازی های انلاین و سرور های خارجی به مشکل برخوردن .. لطفا همه اینکارو بکنن 5 مین بیشتر وقت نمیگیره
نقل قول:
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد اختلال در پروتکل UDP ، گفت :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد اختلال در پروتکل UDP ، گفت: این اختلال را به زیر مجموعه منعکس و پس از پیگیریهای صورت گرفته نهایتا گزارش رفع اختلال مذکور را دریافت کردم.
به گزارش سرویس وبگردی سیتنا، دکتر محمود واعظی در جدیدترین دست نوشتهاش در شبکههای اجتماعی داخلی، نوشته است: در این چند روز کامنتهای شما را مطالعه کردم و احساس کردم بخشی از دوستان از موضوع اختلال در پروتکل UDP ناراضی هستند.
وزیر ارتباطات افزوده است: این نگرانی را به زیر مجموعه منعکس و پس از پیگیریهای صورت گرفته نهایتا گزارش رفع اختلال مذکور را دریافت کردم.
وی در پایان این توضیح خطاب به کاربران تاکید کرده است: ضمن پوزش از اختلال به وجود آمده، خوشحال میشوم در اینگونه موارد مراتب از طریق سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شماره تلفن ۱۹۵ اعلام و در صورت عدم حل موضوع از طریق همین صفحه با من در میان بگذارید.
من تو بازی دیگه مشکلی ندارم چندتا تست کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ما بریم یه مدت هواخوری تا مال ما هم اکی بشه.نقل قول:
|:
خــــــرابه :n15: