من ناراضیم
هیچی واس دانلود نیست:n22:
شبی 8 گیگ 10 گیگ بیشتر نمیگیرم:19:
Printable View
من ناراضیم
هیچی واس دانلود نیست:n22:
شبی 8 گیگ 10 گیگ بیشتر نمیگیرم:19:
شبا دیگه راحت میخوابی پسنقل قول:
Sent from my GT-I9300
خدایی حیف اینهمه گیگ که از دست میره:n27:
من امیدوارم دوست عزیزمون جناب masooyan این تست سرعت رو انجام بدهنقل قول:
دوست عزیز اگه میشه این لینکی که توی امضام هست یکبار ساعت 2:30 و یکبار ساعت 4:30 تست کن و سرعتتو بگو.
دوستان میخواستم ببینم وضعیت صبانت چطوره؟ قطع و وصلی ندارین؟ میشه باهاش راحت WoW بازی کرد یا افت پینگ داره؟ و ببینم قیمتاش چطوره؟
حدودا شبی 24 گیگ دان میتونی بکنی اگه سرعت ثابت باشه رو ایننقل قول:
پینگش از داخل در ساعات غیر شبانه که از تهران 20 هست شبانه 40نقل قول:
خارجی هم من خودم به شخصه 140 هست ولی میره بعضی اوقات رو 250 افت پینگ داره ولی اکثرا ثابته قطع و وصلی اصلا نداره قیمتاش هم سایتش هست
دقیقا :n02: البته تفاوتی نبود به این معنی که هممون با سرعت دانلود 2 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کردیم:n08:گاهی به بایت در ثانیه هم می رسید ولی یک خوبی که داشت کسایی که اینترنتشون تموم می شد هنوزم می تونستن از شبانه استفاده کنن تا موقعی که لینک داشتننقل قول:
البته شاید منطقه شما مشکل داشتهنقل قول:
مال من با سرعت ثابت 1.8 مگابیت دانلود میکرد
که تو زمان خودش عالی بود
تازه میشد از سرویس غیر رایگان هم استفاده کنی تو ساعات رایگان
ولی یه مدت شدید صبانت گند زد و پهنای باند کم آورد (حدود یه ماه بعد از این که کانکشن دانلود شبانه رو حذف کردن فک کنم دلیلش این بود چون یوزر شبانه جدا بود خیلیا از شبانه رایگان استفاده نمیکردن وقتی یکی شد همه هجوم آوردن :n02:)
من اون موقع جمع کردم خطمو رفتم مخابرات
الان هم پارس دارم یه ماه صبر میکنم
اگه وضع اینترنت صبانت خراب نشد 12 مگ صبانت میگیرم
من زمانی رو که دارم می گم اصلا صبانت بالای 512 نداشت خیلی دیگه سرعت دانلود توی روز زیاد می شد به 70 می رسید توی شب هم پهنای باند برای همه باز بود هر کی زورش بیشتر بود بیشتر می گرفت :n02:نقل قول: