کسی رفته رو بسته 100 گیگش سرعتش افت داشته یا ؟ ...
برا من که هنوز رو بسته خودمه و داره از اون حجم کم میکنه
Printable View
کسی رفته رو بسته 100 گیگش سرعتش افت داشته یا ؟ ...
برا من که هنوز رو بسته خودمه و داره از اون حجم کم میکنه
بلهنقل قول:
سرعت که بعد از 5 بعد از ظهر شروع به افت می کنه
در حال حاضر پینگ من 130 به 4.2.2.4 و سرعتم فیکسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب سلام بر جماعت خانگان :tongue:
دیشب که من امدم کلا یا قطع و وصل بود یا در حد 0.8mbps یا کمتر بود. عجب عیدی خواهد شد امسال......:thumbsdow
امیدوارم به فنا نریم....:wink:
چه خبره
چه به سر اینترنت اوردن؟
اصلا نمیشه کاری کرد
قبلا پینگ خراب بود الان علاوه بر اون پاکت لاست شدید داره و سرعت دانلود هم که هیچوقت پایین نمیومد از امروز صبح رید*.
ای خراب شده ببره این کشور لعنتی رو که همه چیش به فنایه.
100 گیگ بخوره تو سرشون.
اخه جالبیش اینجاس قبل صد گیگ این داستان پیش اومدهنقل قول:
افت سرعت الان تقریبا از پنجشنبه هفته قبل شده دیگ دیروز خیلی شدید بود الان باز خیلی بهتر شده الان پادشاهی میکنه نت الان نسبت به روزای قبل
برای من که که امروز سرعت افتضاحشده و مثل اینکه دوره ای هستش.نقل قول:
البته روز های قبلی هم به نسب مثلا یک ماه پیش خیلی بدتر بودن ولی امروز دیگه شورشو در آوردن.
لینک داخلی خارجی سرعت افتضاح،تماشای انلاین تعطیل،بازی آنلاین جالب اینکه پینگ همونه ولی ایقدر پکت لاست داره که نمیشه بازی کرد،بیرون هم که نمیشه رفت،هرکی دانلود و آرشیو نمیکرده الان رسما باید سماق بمکه.
البته نمیدونم چجوریه وی پی که میزنم فقط یوتیوب میشه حتی 1080 هم روون دید ولی بقیه سایت ها با همون وی پی همچنان رید*،حالا این چه حکمتیه خدا داند.
شرکتها پهنای باند به شدت کم آوردن و این بذل و بخشش 100 گیگ از جیب شرکتها بدون هیچ کارشناسی و منطقی، کار رو بدتر از بدتر کرده
یکی نیست بگه عرضه ندارید پهنای باند مملکت رو تامین کنید رو چه حساب همه شرکتها رو مجبور میکنید از زیرساخت پهنای باند بگیرن؟!
آذری جهرمی که گیگ میدی اونم نه واسه خیرخواهی مردم ، بلکه واسه تبلیغ و شو راه انداختن که یه مشت ساده لوح رو فریب بدی ، همین جوری نت تعطیل بود الان صد برابر بدتر شده .... &^&*)()*#$%^&*
چقدددد بی پدرن بی پدراااا
بانک سامان اینترنتش کلا ب فاک رفته باو ادم خدایش چی بگه چرا خدایا ایران نتم ضعیف
امروز که قرطینه خونگی لازمه امکانات 0 دولت و حکومت *^#@$%^!×××
تو که میخوای اینترنت رو قطع کنی دیگ صد گیگ دادنت چیه که منتم بذاری!
برده داری به سبک نوین
سال 99 سال خودکشی هاست
سال اقتدار ملی و خودکفاییه برادر :»نقل قول: