پس اگه یه زمانی داشتی و کیفیتش بد بوده ، پس الانم احتمال زیاد همونطور خواهد بود و اذیتت میکنه!نقل قول:
شاتلم خوبه ها ، نمیتونی بگیری؟
Printable View
پس اگه یه زمانی داشتی و کیفیتش بد بوده ، پس الانم احتمال زیاد همونطور خواهد بود و اذیتت میکنه!نقل قول:
شاتلم خوبه ها ، نمیتونی بگیری؟
خب همونطور که گفتم اون موقع اسیا تک خوب بود فقط مشکلش گرون بودنش بود ! الان که اسیا تک به نظرم از اون موقع های وب هم بدتر شده !نقل قول:
شاتل که نه - اصلا از طرح هاش خوشم نمیاد - 2-3 گیگ شبانه هم به کارمه
همین الان های وب من قطعه. چیزی که دیگه عادت کردم :n02:نقل قول:
پارس ولی شاید دو ماه یه بار ده دقیقه قطع شه. اونم شاید.
تاييد ميشه براي منم قطع بود.نقل قول:
واسه من که 24 ساعت مثه جت کار میکنه!:n02:
دوستان من الان اسیاتکم میخوام بیام های وب چطوره؟ به نسبت اسیاتک بهتره یا نه؟
این طرح 35000 توامنی 36 گیگ =+ 20 گیگ هدیه چطوره مصرف اینترنتم بالاست؟
داداش اون قطعی های چند ثانیه ای سرور های خارجی رو شما نداری ؟نقل قول:
سرعت اینستاگرام چطوره ؟
کدوم سرویس رو خریدی ؟ خط رو رو چند بستن ؟
همیشه سرعتت خوبه ؟ مثلا سر شب ها کند نمیشه ؟
شرمنده سوال ها زیاد شد :n16:
خواهش میکنم :n06:نقل قول:
- نه قطعی ای ندارم!
-سرعتش خوبه و عکسارو بدون هیچ مشکلی باز میکنه! در صورتی که در آسیاتک تا چیزشکن نمیزدی ، هیچی باز نمیشد!
-256 ؛ ریت خط رو روی هر مقداری که ببندن ( 4مگ ، 8 مگ ، 12 مگ ) ، فرقی نمیکنه و از روی اکانتینگ رو 2.5 مگ محدود شده!
- فعلا که تو این 2-3 هفته همیشه خوب بوده! تا ببینیم در آینده همین طوری باقی میمونه یا نه!
.................................................. .................................................. ....................
آقا پس فردا اومدی های وب و وضعیتت خراب بود ، نیای به ما فحش بدیا :n02::n02: وضعیت هر شهر و منطقه ای با هم فرق میکنه!
خب من قبلا 1 مگ داشتم تو روز سرعتم همونی بود که خطم روش بسته شده بود ( 4 مگ ) تو شب سرعت میومد روی 280نقل قول:
-256 ؛ ریت خط رو روی هر مقداری که ببندن ( 4مگ ، 8 مگ ، 12 مگ ) ، فرقی نمیکنه و از روی اکانتینگ رو 2.5 مگ محدود شده!
256 کلا همیشه رو 250 هست سرعت دانلودش !؟
آره مثه اینکه 1مگ رو روی 4 میبندن!نقل قول:
یه چیری که واسم عجیب بود ، اینه که قیمت 2مگ با 8گیگ حجم ، 4تومن از 8مگ با 8گیگ حجم گرون تره!!! دلیلشو میدونی؟!
آره کلا سرعتش رو 250 الی 270 کیلو میچرخه ( چه روز و چه تایم رایگان )