تازه حالا متوجه شدین?????????? !!!!!!!! من که دو سالی هست می نالم از این زود تموم شدن اینترنت از وقتی که از اذر 91 نامحدود رو
ورداشتن نرم افزار های کنترل پهنای باند رو نصب کردمو و فهمیدم بله مخابرات گند خراسان خیلی خیلی دزد حرفه ای هست چون
یه سرچ
عادی گوگل واسم 10 مگ مییفته تقریبا ، یا مثلا یک ساعت بیام یه همین انجمن پیج های مختلف رو سر بزنم حدود 20 مگ میفته در عرض یک
ساعت دیگه شما حساب کار دستت میاد یک سرچ عادی و ویکی پدیا 4 الی 5 مگ ، تازه خدا بخیر کنه که از صفحه ای که چهار تا عکس و
تبلیغات داشته باشع که واقغا مگی که واسش کم میشه ناجوانمردانه هست
با فرض سپری کردنچندین ساعتتتتتت در رووزز در اینتنرت همه روزه (بدون احتساب اینترنت شبانه شب) یه 500 مگ واسم الیکی الکی هی میفته
تازه تمامی اپدیت ها هم بسته است !! ! ، یک میل حتی چک کنم در میل (میلی که فقط
وارد اینباکس شوم و بعد چند عدد میل بخونم ) هر عدد ساده متن میل حدود 6 مگ واسم میفته ، وحشتناک این امار بالاست راحت کم میشه هر روز
تازه مثلا کامپیوتر رو روشن می کنی کار داری اما به هیچ وجه ازاینترنت استفاده نکنی اگه اینترنت فقط وصل باشه می بینی که ساعتی یه 700 کیلوبایت میفته خوب شما حساب کن دیگه کسی که بنا به کارش حداقل 5 ساعت با کامپیوتر کار می کنه و تازه همهمون هم بیش از یک وسله دارم که به مودم وصله همین امار و بخوای حساب کنی میشه با فرض وجود چندین .وسیله و روزی هر وسیله 5 مگابایت میشه 20مگابایت هرروز فقظ اتلاف اتصال که در یک ماه بسنجیم میشه600 مگ در ماه که مگی هست فقط بابت وصل بودن چند عدد بهوسیلع به اینتر.نت با فرض استفاده نکردن !!!!!!!!!!!!