خوب بود، اولین صندلی نشینی بود که ازش سوال پرسیدم!(نمشناختمش! اما آشنا شدیم)
خوشحال شدم مجید جان، خوش گذشت ...
Printable View
خوب بود، اولین صندلی نشینی بود که ازش سوال پرسیدم!(نمشناختمش! اما آشنا شدیم)
خوشحال شدم مجید جان، خوش گذشت ...
قربانت ، مرسی . منم خوشحال شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان تا اسم من اون بالا هست میتونید توانایی های اسپمی خودتون رو نشون بدید ، مشکلی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بمیری چقدر خطت خشنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه سوال کردنم گل کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی پست اضافه نشه چه فایده؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چشماتون خشنگ میبینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکتر تو 1 بارشم به زور اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
صندلی داغ مهمان بعدیش کیه؟؟؟
نقل قول:
چشماتون خشنگ میبینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکتر تو 1 بارشم به زور اومدی
خوب من مشغول خوابوندن بودم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز جان عجله نکننقل قول:
سلام
صندلی داغ مهمان بعدیش کیه؟؟؟
فعلا یه قسمتایی از البسه مجید چسبیده به صندلی بزار نیروهای امداد مجید رو از صندلی جدا کنن بعد یکی می شینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تموم شد؟!
حیف . من یه سوال خیلی خوشکل داشتم
نمشه جواب بدی و بعدش بری؟
=================
تقاضا : لطفا زمان مجید خان تمدید بشه
بابا اینقدر هوادار داره !
نقل قول:
آره دیگه دستت درد نکنه میای بیرون اون چراغ اتاق آخری رو هم خاموش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ایشاالله دفعه بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونه شما من دارم میرم تهران فکر نکنم وقت بشه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون و مچکر از اداره ی آمار و مورد گیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله دیگه چیکار کنیم کلا آدم سر به زیر و مودبی هستم ، آروم میام آروم میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم ، خوشحالیم که خوشحالید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید دیدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]