اسمش طرح ویژه و مودم رایگانه وگرنه پول مودم رو کشیدن رو طرح ترافیک اینترنت
Printable View
اسمش طرح ویژه و مودم رایگانه وگرنه پول مودم رو کشیدن رو طرح ترافیک اینترنت
نقل قول:الان مشکل خاصی ندارم.طرحهای قدیمی به لحاظ قیمت و حجم کمی بصرفه تره.ولی منظورم از اون سوال اینه که میخوام کسایی که این تغییر رو داشتند یه نظری در مورد تفاوتش بدند که برای اونها کدوم بهتر بوده(به لحاظ کیفیت)نقل قول:
به نظر من که هر کی ازین طرحهای قدیمی داره باید دو دستی بچسبه ولش نکنه. زمانی که 512 5 گیگ داشتم واقعاً عالی بود. از حد استاندارد بالاتر نمی رفت ولی پایین ترم نمیومد. اون اواخر میخواستم 1 مگ 10 گیگ ماهی 35 تومن رو بخرم که دیر اقدام کردم برش داشتن. اگر زودتر اقدام کرده بودم، مطمئناً حالا حالاها حفظش میکردم.
میخام طرح 1به4 -512 بگیریم خوبه /-سرعت دان چند میده- بیشتر برای دانلود میخام
سلام دوستان عزیز
ببخشید میخواستم یه سرویس وایمکس بگیریم برای خونه و یک سری سوال داشتم :
1-من به پینگ پایین نیاز دارم چه تعرفه ای رو بگیرم ؟ در صورت امکان حجم زیاد هم مصرف می کنم بیش از 20 گیگ در ماه
2- ADSL هم دارم آسیا تک سرعت دانلود و تعرفه و قیمت ها عالی هستش و مودمم هم وای فای هستش اگه فک میکنید سوال 1 یخورده مشکل سازه اینم بگم که میتونم دانلود رو با ADSL انجام بدم کارای دیگه که پینگ پایین میخواد با وای مکس
3- پینگش چقد هست ؟
4- مودم چی بگیرم ؟ جیبی دوس دارم چون میخوام هر جا میرم وصل باشه آخه تو خونه ADSL وای فای دارم
5-آقا این طرح ویژه های 1 سال 2 سال رو دیدم که مودم رایگان میدم و بنظرم رایگان نباشه و هزینه مودم+هزینه سرویس+یه پول اضاف باشه:31:
6- آقا پول حجم اضاف تعرفه 2 مگش زیاده ! بنظرتون چیکار کنم ؟ کدوم تعرفه رو بگیرم ؟
7- نظرتو در مورد نا محدودش چیه ؟؟؟ اون پینگش چطوره ؟
ممنون میشم به همه سوالاتم جواب بدید
با تشکر
سلام دوست عزیز, اگر پایین بودن پینگ و تایم اوت نداشتن واستون مهمه اصلا سراغ وایمکس نرید (فرق نداره چه شرکتی باشه) , چون وایمکس و پینگ به هزار دلیل مثل کارد و پنیرن :31:اما پینگ مبین نت در بهترین حالت واسه من از 300 پایینتر نمیاد تایم اوت هم بسته به زمان شبانه روز تا دلت بخواد داره درکل اگر واسه بازی آنلاین و سی سی و...میخوای دورش رو خط بکش .بهترین طرح هم به نظر من 512 ماهانه هستش سرعت دو مگ چند وقتیه خیلی اومده پایین شبانش عملا سرعتش همون 512 رو داره.نقل قول:
دوستان کسی وایمکس واسه فروش داره ؟؟؟
من دقیقا این استراتژی به کار بردم ! و با چنگ و دندون طرحی که الا دقیقا 2 برابر شده نگه داشتمنقل قول:
و اصلا لغوش نمیکنم
چون الا کم کمش 2 برابر شده
سلام بچه ها یه سوال
تعرفه های ویژه مبین نت واسه تهران چطوریاست؟
الانم طرح ویژه دارن که هزینه مودم رایگان باشه؟ اگه مودمش رایگانه معمولاً چه مودمیه؟ مودمای بیرونی یا قابل نصب رو پشت بام هم مشمول تین طرحا میشه یانه.
پیشاپیش ممنون.
سلام
دوستان راهنمایی در مورد اینترنت مبین نت می خواستم.
می خواستم در مورد سرعت دانلود، قطعی سرویس و افت سرعت در شب(اگر قطعی سرویس و افت سرعت دارد)، امنیت و ... سرویس های کم مصرف، یک ساله و نام B1105 و B1109 کامل کامل مرا راهنمایی کنید(برای اطلاعات بیش تر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.).
می خواستم این نکته را هم بدانم که 1 گیگابایت محدودیت ماهانه فقط برای وبگردی کافی است یا نه؟
مثلاٌ هر صفحه با باز شدن چقدر حجم مصرف می کند؟ آیا در یاهو مسنجر هم با چت کردن از حجم کم می شود؟اگر کم می شود، چقدر کم می شود؟
هر کسی اطلاعی دارد، راهنمایی کند.
با تشکر.