سلام دوستان من اکو 512 دارم محدودیت دانلودم تموم شده اما باز دارم دانلود میکنم و داره کار میکنه فکر کنم نامحدود شده در ضمن ماه اولم هست از شاتل سرویس میگیرم به نظرتون این دائمی بودن میتونه ادامه داشته باشه واسه ی ماه های بعد ؟
Printable View
سلام دوستان من اکو 512 دارم محدودیت دانلودم تموم شده اما باز دارم دانلود میکنم و داره کار میکنه فکر کنم نامحدود شده در ضمن ماه اولم هست از شاتل سرویس میگیرم به نظرتون این دائمی بودن میتونه ادامه داشته باشه واسه ی ماه های بعد ؟
من خیلی پرس و جو کردمنقل قول:
من برای مرکز استقلال یعنی جردن گرفتن
اینجا تجهیزاتشون جدید هست و میگن با مودم های dlink , alfex , linksys همخونی نداره
باید بری Asus یا zyxel بخری
چند روز مودم کارمیکرد یک دفه قطع شد دیگه هم اینترنت نداره !
توی فروم های دیگه هم گفتن که با linksys مشکل داره شاتل
من هم دارم میرم یک مودم asus am604g بخرم چون راه دیگه ای نمونده !
منم قبل از اینکه modem بخرم ازشون پرسیدم به صراحت برگشتن بهم گفتن اگه dlink یا linksys باشه اصلا سرویس نمیدیم بهتوننقل قول:
نقل قول:
جناب hossein
اگر خواستي asus بگيري 604 نگير asus يه مدل جديدتر زده مشابه 604
مدلش dsl-g31 هست امكانتش مشابه 604 هست ولي جديدتره هميشه سعي كنيد
جديدترين مدلها را بگيريد چون شركتها سعي مي كنند مشكلات قبلي محصولاتشون را رفع كنند:8:
من از پشتیبانی آنلاین که سوال کردم یکی گفت پشتیبانی نمی کنیم یکی هم گفتهیچ مشکلی نداره مگر نه نمی خریدم. تازه از اونجایی هم که اینترنت شاتل گرفتم راهنمایی گرفتم گفت بین ایسوز و لینک سیس ، لینک سیس بهتره چون اسم سیسکو پشتشه. فقط گفت باید فریم ویرش را آپدیت کنی. منم اولش جواب نمی داد ور رفتم با راهنمایی تلفنی درست شد.:31:نقل قول:
دوستان این پیغام تازه شاتل هستش:
مشتركان گرامی،
مشترک گرامی، به مناسبت دو عيد بزرگ قربان و غدير، برای مشترکین فعلی شاتل هدایای زیر در نظر گفته شده است:
به نظرتون می ارزه؟؟؟؟؟؟
- مشترکین فعلی سرویس آرت، 2 گیگابایت ترافیک رایگان قابل استفاده در ماه آذر
- مشترکین فعلی سرویس های اکو، 2 گیگابایت ترافیک رایگان در ازاي خريد 1 گيگا بايت ترافيك بین تاریخ های 1388/9/4 و 1388/9/18، قابل استفاده در دورهي جاری
من این فریم ویر را ریختم:نقل قول:
تنظیمات را هم خواستی برات می فرستم dns را تو ایکس پی اگه استفاده می کنی تنظیم کردی؟کد:http://downloads.linksysbycisco.com/downloads/firmware/WAG54G2-EU-AnnexA-ETSI-1.00.17-code.zip
در ضمن یه تشکر هم بابت نرم افزارهای پاکت پی سی که قبلا دانلود کردم فقط پسوردش آیدی شما بود اگه اشتباه نکرده باشم.
ترافیک اکو گرونه اگه مصرفت بالاست شاید بصرفه اگه اشتباه نکنم این جوری (با این 2 گیگ اضافی) گیگی 3 هزار خرده ای می شه؟نقل قول:
دوستان امروز کسی افتی چیزی نداره ؟
دلیل اینکه من 3 روزی اینجا گزارشی نکردم این بود که 3 روز تمام داشت عالی کار میکرد صبح و شب و بدون نوسان و افت با سرعت 63 ثابت
اما از صبح دوباره ریخته به هم و receive ندارم و send دارم و یهو receive میاد و گاهی هم برای 40 یا 50 ثانیه هر دو میرن
به پشتیبانی گفتم گفت صبر کن بررسی کنم
9 دقیقه منتظر بودم گفتم چی شد میگه ببخشید داشتم چک میکردم :
:20:ترافیک تو مرکز مخابراتی بالاست لطفا تا برطرف شدن مشکل تحمل بفرمایید :20:
]چی شد؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: